Αφεντικό του εαυτού μου. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250

 

58e91965eb97430e819064f5

 

 

choosingme-haveatea-byvicky.png

 

Απόψε έμεινα μόνη μου να σκεφτώ τι σου έδωσα και τι έμεινε για μένα. Τι πήρες από μένα, τι κατέστρεψες και τι άφησες να σε θυμίζει. Απόψε έμεινα με τον εαυτό μου να τα βρούμε, να συζητήσουμε λίγο για μας και να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Απόψε έμεινα να σε θυμάμαι με ένα γλυκό ποτό στο ένα χέρι και ένα τσιγάρο από το άλλο να σιγοκαίει. Απόψε δεν κανόνισα τίποτα. Θα μείνω στο σπίτι με τις σκέψεις μου. Το πρόγραμμα έχει δουλειά πάνω στον εαυτό μου. Απόψε με βάζω προτεραιότητα.
Για λίγο σε συνήθισα. Έκανα ένα μέρος της καθημερινότητας μου αναπόσπαστα δικό σου. Προσάρμοσα εμένα πάνω στα δικά σου μέτρα για να μην έχεις παράπονο πως κάτι δεν πάει καλά, πως κάτι σε χαλάει. Και έτσι έχασα εμένα.

Ο εγωισμός μπροστά στα μάτια σου, μάτια μου, μοιάζει άγνωστη λέξη. Ποτέ δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει αλλά να που βγήκα ένα βήμα μπροστά σου. Περασμένα ξεχασμένα όσα ζήσαμε. Από εδώ και πέρα μια καλή ανάμνηση. Κρατήθηκα πολύ για να μην σε πάρω τηλέφωνο, για να μην στείλω ένα μήνυμα να δω τι κάνεις, πως περνάς, πως θα μου μιλήσεις, αν θυμάσαι.

Στην αρχή μου φαινόταν ακατόρθωτο αλλά απόψε έχω την καλύτερη παρέα. Με κρατάει ο ίδιος μου ο εαυτός. Με κρατάνε όσα δεν έκανες εσύ. Οριοθετώ τα συναισθήματα μου για σένα. Πλέον δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νόμιζα. Έχω εμένα και είμαι καλά. Δεν σε έχω ανάγκη. Η χαρά μου και η λύπη μου δύο έννοιες ρευστές όταν σκέφτομαι το πρόσωπό σου.

Πλέον τα όρια τα θέτω μόνη μου. Ανήκω σε μένα και μόνο. Αφεντικό του εαυτού μου είμαι εγώ. Το τελευταίο ποτήρι το πίνω στην υγειά σου για μια τελευταία φορά. Το πακέτο μου άδειασε και εσύ έφυγες εδώ και καιρό. Στην υγειά σου και να περνάς όμορφα ό, που και να βρίσκεσαι.

 

Γράφει η Βίκυ.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vicky:

@Vicky,Haveatea

 

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βικυ:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s