Εκείνος λιγομίλητος… @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

stranger-haveatea-bylydia.png

 

Νιώθει μόνος, ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Χάνεται στο πλήθος του πεζοδρομίου αλλά μοιάζει σαν αόρατος που δεν ανταλλάσσει ούτε ένα βλέμμα με τους υπόλοιπους περαστικούς. Αν το καλό σκεφτείς μοιάζουμε με ρομπότ πάρα με ανθρώπους τις πρωινές ώρες της ημέρας. Όπως όλοι έχει και αυτός την ιστορία του.

Μια ιστορία άγνωστη που κουβαλάει μέσα του μέρες, μήνες, χρόνια. Μια ιστορία γεμάτη θλίψη, στεναχώρια, απογοήτευση. Μια ιστορία με νότες ευτυχίας, χαράς, γαλήνης. Μια ιστορία ανάμεικτη, τίποτα δεν είναι ιδανικό σε αυτή την ζωή. Εκείνος ανέκφραστος. Δεν μπορείς να καταλάβεις τον θυμό του, την χαρά του, την στεναχώρια του, την αγάπη του. Είναι εσωστρεφής, δεν αφήνει τον έξω κόσμο να δει τον εσωτερικό του εαυτό. Ούτε μια λάμψη στα μάτια του ούτε ένα δάκρυ στο μάγουλο του.

Ίσως η ζωή τον ανάγκασε να γίνει σκληρός με τον κόσμο γύρω του, ίσως το επέλεξε για να μην πληγωθεί ξανά, ίσως να μην έχει εκλάβει κανένα συναίσθημα και σταμάτησε να δίνει. Πόσα πράγματα μαθαίνεις για έναν άνθρωπο μόνο από ένα βλέμμα; Μάτια κουρασμένα, χέρια πονεμένα και μια ψηλή καλοστεκούμενη κορμοστασιά. Η ηλικία δεν έχει σημασία. Η πραγματική σου ηλικία είναι αυτή που νιώθεις και προσπαθείς να ζήσεις στο έπακρο. Την έχει συνηθίσει την μοναξιά αλλά και την φοβάται ταυτόχρονα. Καθένας μας θα μπορούσε να είναι στην θέση του και κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδρούσε.

Εκείνος ανακατεμένος στο πλήθος του κόσμου, με αυτοπεποίθηση να αδράξει την μέρα και εκείνος νωχελικά σκεπτικός περπατώντας στον δρόμο. Ποια είναι η ιστορία του; Ένας ξένος με μυστήριο που προσπαθώ να αναλύσω. Ποια είναι η ζωή του; Είναι ευτυχισμένος; Ίσως η ευτυχία είναι υποκειμενική, ίσως η μοναξιά του τον κάνει ευτυχισμένο ενώ εμένα η μοναξιά με τρομάζει. Πώς άραγε να είναι αυτός ο άνθρωπος που αποζητάω να γνωρίσω περισσότερο, να μάθω για εκείνον, να μου πει για την ζωή του; Πώς είναι αυτός ο άγνωστος;

 

Γράφει η Λυδία Π.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη λυδια:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s