Εγώ, εσύ & ένα γιατί. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

selfishlove-haveatea-byvasso.png

 

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα μέσα στο όμορφο μυαλουδάκι σου μάλλον. Νιώθω σαν να πετάς και κάπου κάπου να προσγειώνεσαι απότομα. Βλέπεις, έμαθα να διακρίνω τις αλλαγές της διάθεσής σου από το βλέμμα σου και μόνο. Με ανάγκασες, δεν το ήθελα. Αλλά ήταν αναγκαίο για μένα. Ποθούσα να μάθω το γιατί αφού εσύ δεν μπορούσες να μου το πεις.

Ένα πελώριο ‘γιατί’ στο οποίο δεν είχες απάντηση, καθώς ούτε εσύ ο ίδιος την ήξερες. Αυτό ήταν το κακό μαζί σου. Είχες μείνει στο εγώ σου. Δεν έβλεπες πέρα από αυτό. Μπορεί οι άλλοι να έχουν τη πρόθεση να σε πληγώσουν, όμως εσύ τι έκανες γι αυτό; Τι χώρο τους άφησες, ποιο ήταν το λάθος σου για να πληγωθείς τόσο. Ό, τι μας συμβαίνει εξαιτίας των άλλων έχει να κάνει πρώτα με εμάς, άλλωστε κι έπειτα μαζί τους. Εσύ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες για αυτή την εκδοχή των πραγμάτων. Έκρινες εξ ολοκλήρου το πως σου φέρθηκαν οι άλλοι.

Κι εγώ, εγώ προσπαθούσα να καταλάβω. Προσπαθούσα να αποκωδικοποιήσω τα λόγια σου, τις πράξεις σου. Περίμενα να δω ένα σημάδι ανάγνωσης του εγώ σου. Μα μάταια. Δεν ήσουν έτοιμος να το κάνεις. Πονάει άλλωστε αυτός ο απολογισμός. Και χάθηκαν οι μέρες και οι νύχτες μας γιατί για σένα όλα έμοιαζαν ίδια. Χάθηκε και ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σου. Και κάπου εκεί χάθηκα κι εγώ αφού αυτό το λίγο που είχε απομείνει δεν μου έφτανε. Ήθελα εσένα με τους φόβους σου, τις ανασφάλειες, τα θέλω σου, τα σκοτάδια και τις λιακάδες σου.

Ήθελα να ήμουν εκεί να τα δω, να γεμίσει η ζωή μου από σένα. Έφυγα γιατί το μόνο που πραγματικά ήθελες πια, ήταν να μείνεις μόνος. Το φώναζες με χίλιους τρόπους παρόλο που δεν μου το έλεγες. Έμεινα μακριά για να υπάρξει μια ελπίδα να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου. Ήταν σειρά σου να βρεις τις απαντήσεις στα ‘γιατί’ που σε ταλαιπωρούσαν.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s