Φεύγεις (κι εσύ). @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

heartbreak-haveatea-bynasia.png

Μου ‘γιναν συνήθεια πια οι φυγές των ανθρώπων. Ξέρω πως πια έπειτα από το «χάρηκα για τη γνωριμία» τους ακολουθεί και ένα αντίο, πάντα από πίσω να περιμένει την πιο ακατάλληλη στιγμή για να εμφανιστεί.

Με τη δική σου τη φυγή, βέβαια, προέκυψαν αλλιώς τα πράγματα, βλέπεις, συνήθισα απρόσμενα να χάνω ανθρώπους κι υποσχέσεις που ατέρμονα χάραζαν ελπίδες στο μυαλό μου. Μα εσύ, εσύ φρόντισες ακόμη και στη φυγή σου να διαφέρεις, να ξεχωρίζεις, κάτι για να σε θυμάμαι πίσω να αφήσεις. Φρόντισες η δική σου η φυγή να μην είναι απρόσμενη ή ξαφνική, άγνωστη να μη μοιάζει, ελπίζοντας, ελπίζω λιγότερο πόνο να προκαλέσεις, αχνές ελπίδες να χαράξεις.

Ήξερες πως, το να μου πεις πως θα φύγεις θα με έκανε πιο έτοιμη, πιο σκληρή πια με το μέσα μου, τα βράδια πως μόνη πια θα κοιμάμαι να χωνέψω, τα πρωινά μου πως άνοστα θα μοιάζουν πλέον χωρίς τη γεύση της πρώτης σου ανάσας. Ήξερες πως το «θα φύγω» σου με έκανε να θέλω να μείνω περισσότερο. Αυτό που δεν ήξερες και δε ρώτησες για να το μάθεις ήταν πως το «θα φύγω» αντήχησε σαν «μένω» μες τα αυτιά μου από την πρώτη μέχρι την τελευταία φορά που το ξεστόμισες και χάθηκες μες τις συνθήκες.

Αυτό που δεν έμαθες κι αυτό που δε θα ανακαλύψεις είναι πως και μόνος  να ‘σαι πια συντροφιά σου θα μ’ έχεις όσο μακριά κι αν προσπαθήσεις να πας, όσο γρήγορα κι αν τρέξεις απ’ ό, τι άλλο. Θα είμαι εκεί (δε στο ‘πα;) να σου φωνάζω «μείνε» σε κάθε χιλιόμετρο που φεύγεις μακριά από όσα σου άνθισα μέσα σου, θα είμαι εκεί να δω πρώτη με θέα ξανά τον ερχομό σου, που κάθε «φεύγω» σου θα σπάει και κάθε «μείνε» μου θα ικανοποιεί.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s