Έγινα ό, τι φοβόσουν. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

beingwho-haveatea-bynasia.png

 

Έγινα ό, τι φοβόσουν εφιάλτης σου πια κατάντησα. Τρεμάμενος τις νύχτες να ξυπνάς από δειλία, γεμάτος ιδρώτα και χαμένες ευκαιρίες, που προτίμησες να στάξουν από εγωισμό σε ολόκληρο το κορμί σου, παρά να τις αρπάξεις. Να τις κυνηγήσεις, να παλέψεις για εμάς, για εσένα, για αυτό που πάσχιζες εν πάσει περιπτώσει να μου αποδείξεις ,πως υπάρχει ανάμεσα μας.

Έγινα ό, τι έτρεμες· σκληρή, αμείλικτη, μοναχική και ανεξάρτητη, σαν αγρίμι να κυνηγώ τα θέλω και τα πρέπει μου. Άλλον σαν εσένα ξανά να μην αφήσω, να πατήσει στα εδάφη μου. Ανεξάρτητη να ζω, μοναχή να αναπνέω, ανάγκη τη δική σου την πνοή να μην έχω πια. Να μπορώ να βαστάω στα πόδια μου δίχως το χέρι σου να σφίγγω κι ας νιώθω σταθερή, φοβούμενη μην πέσω.

Έγινα αυτό που χρόνια πάλευες να με πείσεις πως δεν έχω, πως δεν είμαι, πως δεν μπορώ. Με έκανες να αγαπώ εμένα κι όχι εμένα μέσα από εσένα. Με ανάγκασες να ξεριζώσω κάθε βαθύ κρυμμένο πια καρπό είχες ανθίσει μέσα μου. Δε θέλησα τίποτα να ‘χω πια για εσένα σε όνειρα και οφθαλμαπάτες.

Μιας και στη ζωή όλα φρόντισες να μου τα πάρεις, μόνη κι έρημη να με αφήσεις, έτσι ακριβώς όπως μου έπρεπε. Για να καταλάβω, για να δω πόσο πολύ μπορούσα και μακριά σου, πόσο πολύ μισούσες το εγώ μου χωρίς το εγώ σου.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s