Πες μου για τα αδιάφορα σου. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

 

tellme-haveatea-byvasso

 

Μίλησε μου για κείνα τα αδιάφορα. Αυτά που δε σου γεμίζουν το μάτι. Για κείνα που νιώθεις ότι κάτι τους λείπει και δεν σου φτάνουν. Μιλά μου για τα τριτοδεύτερα που η σημασία τους για σένα αρχίζει και τελειώνει στο ίδιο σχεδόν σημείο.

Περιέγραψε μου τις δεύτερες σκέψεις σου. Εκείνες που από τη μια σε κάνουν να αμφισβητείς κι από την άλλη παίζουν με το μυαλό σου. Πες μου για όλα τα ασήμαντα που γεμίζουν τη μέρα σου. Μονοπώλησε το χρόνο λέγοντάς μου μια αδιάφορη κουβέντα που άκουσες από τους διπλανούς σου στο λεωφορείο ενώ γύριζες σπίτι.

Πάρε με τηλέφωνο για να μου πεις κάτι που έμαθες σήμερα, όχι σημαντικό, όχι κάτι που να μας ενδιαφέρει, απλά γιατί δεν το έχεις ξανά ακούσει. Στείλε μου μήνυμα να με ρωτήσεις κάτι, όχι για μένα αλλά για κάποιον άλλον κοινό μας γνωστό. Μιλά μου για ιστορίες που πρωταγωνιστές είναι άλλοι κι όχι εσύ. Άσε με να χαζεύω όσα συμβαίνουν γύρω σου ακόμη κι όταν εγώ δεν είμαι εκεί. Να δω τι βλέπεις και να ακούω ό, τι ακούς. Να μου εξιστορείς όλα αυτά τα χιλιάδες μικρά ασήμαντα πράγματα για να νιώθω ο σημαντικός σου.

Να έχεις ανάγκη να μου τα πεις για να μοιράζεσαι επιπλέον χρόνο μαζί μου σαν να τα ζήσαμε μαζί. Κάτι σαν να αναπληρώνεις τις στιγμές που μέσα στη μέρα χάσαμε. Να μου τα λες για να συνειδητοποιώ τι είναι ουσιώδες για σένα. Να θέλεις να μοιράζεσαι το φορτίο από αυτές τις άχρηστες ως επί το πλείστον πληροφορίες που εισπράττεις καθημερινά άλλωστε, γι αυτό είναι οι άνθρωποι ματιά μου. Για να μοιράζεσαι μαζί τους τη ζωή, που από μονή της είναι συνάμα τόσο ασήμαντη όσο και σημαντική. Σε τοποθετεί είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο.

Να μου λες για τα αδιάφορα σου γιατί σε κάθε παράσταση της ζωής σου ό, τι ρόλο και να παίζεις θέλω να είμαι από εκείνους που θα θέλουν να ακούσουν πιο πολύ τη δική σου ερμηνεία.

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s