Όλα αλλάζουν, εσύ;. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

changing-haveatea-bylydia.png

Αλλαγή. Όλοι αλλάζουν. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι καταστάσεις αλλάζουν, οι καιροί αλλάζουν, ακόμα και τα δεδομένα του καθενός αλλάζουν. Χρειαζόμαστε όμως αυτή την αλλαγή; Την έχουμε ανάγκη ή απλά μας χτυπάει την πόρτα ένα πρωί και χωρίς να την καλωσορίσουμε εισβάλλει στο «σπίτι» μας.

Περίοδος αλλαγών, τι σημαίνει αυτό; Αν έχουν κάποια χρονική περίοδο γιατί εμφανίζονται όποτε θελήσουν; Αλλάζουν οι άνθρωποι; Ίσως αλλάξουν για λίγο, μέχρι να κερδίσουν το δώρο του παιχνιδιού που παίζουν και μετά αυτή η αλλαγή κάνει φτερά. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Αν ήταν τόσο εύκολο, δεν θα μας βασάνιζαν οι σκέψεις μας, το άγχος, η ευαισθησία, η αναισθησία, τα βάρη της ζωής του καθενός. Δεν αλλάζουμε. Και αν αλλάζαμε, δεν θα ήμασταν ο εαυτός μας.

Μεγαλώνουμε γνωρίζοντας τα σφάλματα μας, τις ατέλειες μας, τα καλά χαρακτηριστικά μας. Και αν αυτά άλλαζαν, δεν θα ήμασταν ο άνθρωπος που μεγαλώσαμε. Αρκετοί λένε, να αλλάξουμε πράγματα στον εαυτό μας, για το δικό μας καλό, και θα συμφωνήσω σε μερικά και ανήκω στους ανθρώπους που προσπαθούν να αλλάξουν τον εαυτό τους αφού πρώτα τους καταστρέψουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Θέλω να αλλάξω τον εαυτό που δεν με αντιπροσωπεύει, τον εαυτό που έφτιαξα από ανασφάλειες, από άγχη, από την επιρροή του κόσμου γύρω μου. Μεγαλοποίησα το παραμικρό και οι φόβοι κάνουν πάρτυ στο κορμί μου.

Αυτό σίγουρα θέλω να το αλλάξω, προσπαθώ να το αλλάξω και εύχομαι να το αλλάξω, γιατί έτσι έγινα εξαιτίας μου. Οι καιροί αλλάζουν και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να δούμε καθαρά όλοι μας. Στα μυαλά των ανθρώπων επικρατεί ένα χάος, το δικό τους χάος, που δεν συμπίπτει με κανένα. Όλοι αρχίζουν και τρελαίνονται, ο καθένας με την δικιά του τρέλα. Άλλαξε και η άνοιξη, μοιάζει με φθινόπωρο που κλέβει λίγες μέρες καλοκαιριού. Αλλά το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν, είναι όλα πιο ωραία, πιο αληθινά.

 

Γράφει η Λυδία Π.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r   Lydia:

@Lydia, Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη λυδια:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s