Κι έλεγες πολλά, δίχως να βγάζεις κουβέντα. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

shhh-haveatea-bynasia.png

Άρρωστο αυτό που ζήσαμε, άρρωστο αυτό που βιώνω κάθε φορά που νιώθω πιο πλήρης από ποτέ σε μια αγκαλιά, που ξέρω, που μαντεύω, που γεύομαι στον αέρα που απλόχερα μου προσφέρει, πως μπορεί κι ίσως και να θέλει να με σφίξει λιγάκι παραπάνω. Πλήρης σε μια αγκαλιά σχεδόν κενή, αχόρταγη από φιλιά αδιάφορα, να ελπίζω σε κουβέντες που κάνω πως ακούω στο σκοτάδι, μόλις έχεις αποκοιμηθεί, λόγια που ποτέ δε ξεστομίζεις, μα οι σκέψεις σου τα προδίδουν κάθε βράδυ.

Άρρωστη η κατάσταση μας, με εμάς να θέλουμε μανιωδώς να δραπετεύσουμε απ’ ό, τι αβέβαια χτίσαμε. Με εμάς, τους ίδιους, να πασχίζουμε να ενώσουμε ξανά τα κορμιά μας σε κάθε απόπειρα μας να αποχωριστούμε. Με εσένα να σηκώνεις το τηλέφωνο κάθε φορά που βλέπεις το όνομα μου. Με εμένα να σε παίρνω, σε κάθε φορά που κάτι στο χώρο σε θυμίζει, σε κάθε στιγμή που κάπου, τυχαία (νομίζω) μυρίζω εκείνη τη μυρωδιά που εκπέμπεις τα πρωινά.

Αναρωτιέμαι, άραγε, είναι το βλέμμα μου που σου προδίδει όλα αυτά για τα οποία είσαι σίγουρος; Άραγε, τα χείλη μου είναι αυτά, που ακουμπώντας στα δικά σου, σου απαντούν αυτό που θες ν’ ακούσεις; Στα ‘πα όλα τελικά, εκείνο το βράδυ που αυθόρμητα σου έδωσα το είναι μου; Τα ‘μαθες όλα τελικά εκείνο το πρωί, που μ’ έπιασες ξύπνια να κοιτώ το ταβάνι σου, τραγικά σκεπτική;

Κι αν στα ‘πα όλα, εγώ πως θα ξέρω, πως θα μαι σίγουρη πως πια ξέρεις τι κρύβω, πασχίζοντας, να σου δείξω πως νιώθω για εσένα; Πως θα μάθω κι εγώ όλα όσα βαθιά μέσα σου κρύβεις, τυχαία όταν το βλέμμα σου πιάνω επάνω στο κορμί μου, μοιραία όταν τα χέρια μας ενώνονται τη νύχτα; Μάθε μου, δείξε μου το μυστικό, να λες πολλά δίχως να βγάζεις κουβέντα. Φώναξε μου, σιωπηλά, πόσο με θες κι ίσως, ίσως και να σου απαντήσω κρυφά, ψιθυρίζοντας κι εγώ.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s