Όπου κι αν είναι, θα έρθει. @haveatea.gr

 

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

ab497de5fc07aecade585a399e5a609c (1)

 

Έρχεσαι, φεύγεις μα όλο εδώ γυρνάς. Νιώθω σαν να κάνουμε κύκλους μεταξύ μας. Σε άκουσα νομίζω προχθές να μου χαμογελάς… Ήθελα και να σε δω όμως, κάτι έλειπε. Υπήρχαν δυο μάτια αλλά ήταν κενά.. Υπήρχε ένα στόμα μα ήταν ερμητικά κλειστό. Υπήρχαν δυο χεριά μα δεν μπορούσαν να μ’ ακουμπήσουν. Υπήρχαν όλα μα εσύ έλειπες.

Μνήμες γεμάτες, μη ξεθωριασμένες μα μόνο αυτές. Έντονες, δυνατές σαν τους χτύπους της καρδιάς όταν τρέχεις και νομίζεις ότι παλμοί αντηχούν σε όλο σου το σώμα. Λένε πως το τελευταίο δεν ξεχνά. Θυμάται σαν χθες εκείνο το χάδι που άλλο παρόμοιο του δεν ένιωσε. Αφέθηκε σε ξημερώματα που οι νύχτες αποδείχθηκαν λίγες μπροστά τους. Η ηδονή που αισθάνεσαι ότι κάθε μέρα τελειώνει και αρχίζει μέσα σε αυτά τα δύο χέρια που κούμπωσες έτσι μαγικά. Τίποτα πιο ουσιαστικό από αυτό.

Σαν εξάρτηση, που θέλεις τη δόση σου μέχρι να έρθει η επόμενη φορά. Δεν θες να τη κόψεις, αντίθετα να γίνει πιο επιτακτική κι από εξάρτηση να μετατραπεί σε αλληλεξάρτηση. Κάπου εκεί γεύτηκα όλα τα χρώματα και τα αρώματα μαζί. Ψυχή, σώμα και μυαλό συγχρονίστηκαν. Κανένα από τα τρία δεν μπορούσε πια να επιβληθεί των άλλων, αφού ο παρανομαστής ήταν ο ίδιος. Κάθε μέρα σαν μια μικρή γιορτή.

Χαμογελούσα και φώτιζε ο κόσμος, ή μάλλον εγώ τον έβλεπα πιο φωτεινό. Ήταν μικρός πλέον βλέπεις μπροστά σε όλα εκείνα που κατάφερα να κατακτήσω εξαιτίας σου. Ήσουν η αφορμή της ευτυχίας, αυτή που χρειαζόμουν για να μπορέσω να ανακαλύψω ότι υπάρχει τελικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις εκείνον που θα σου ξεκλειδώσει όλες τις πόρτες του ονείρου, κάθε μονοπάτι που φοβάσαι να το διαβείς. Γιατί η ανασφάλεια κάνει party, αν δεν ξέρεις που θα σε βγάλει. Αλλά πώς γίνεται να υπάρχει χώρος για ανασφάλεια όταν όλα τα μονοπάτια οδηγούν σε σένα;

Η αγάπη, μάτια μου, μόνο σιγουριά και πίστη δημιουργεί. Ο έρωτας είναι εκείνος που σε μπερδεύει, φουντώνει τον εγωισμό και βάζει φωτιά στα ερωτηματικά. Αγαπάμε και αυτό το καλλιεργούμε βήμα-βήμα βαθιά μέσα μας. Ο έρωτας απλά συμβαίνει, έρχεται όπως φεύγει και σχεδόν πάντα δε γυρίζει πίσω..!

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη βασω:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s