Υπάρχουν κι οι κουλ τύποι φίλε μου. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

 

9e84ab25d9daec0b650dae42554a0a4d.jpg

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ κουλ. Αν τους κάτσει αυτό που θέλουν έχει καλώς, μα κι όταν δεν έρθουν τα πράγματα βολικά πάλι το ίδιο. Έχουν αίσθηση ότι δεν μπορούν να τα έχουν όλα, όποτε τα θέλουν κι αν κάτι δεν συμβεί σήμερα μπορεί να συμβεί αύριο.

Δεν ασχολούνται με το αν ο διπλανός τους έχει περισσότερα ή καλύτερα από εκείνους. Κοιτάνε μπροστά και απλά προσπαθούν να αποκομίσουν για τον εαυτό τους όσα είναι ικανά να τους κάνουν καλύτερους για τους ίδιους και μόνο. Μπορούν να κατανοήσουν το σημαντικότερο, πως συνήθως ο εγωισμός υπερτερεί και δεν επιτρέπει στον καθένα μας να βλέπει, ότι δεν ταιριάζουμε και δεν αρέσουμε σε όλους. Λένε αυτό που πιστεύουν κι ας είναι λίγο ώμοι μαζί σου. Μπορούν να κάνουν παρέα σχεδόν με τους πάντες καθώς έχουν ανοιχτό μυαλό και μπορούν να αποδεχτούν διαφορετικές στάσεις συμπεριφοράς και νοοτροπίες.

Θέλουν να τους σέβονται γιατί ο σεβασμός για εκείνους είναι τρόπος ζωής. Μιλάνε όμορφα χωρίς να προσβάλουν και να μειώνουν τους άλλους. Αλλά όταν δείχνουν μια υποτιθέμενη για σένα ανεκτικότητα κι εσύ την εκμεταλλεύεσαι, ο σεβασμός πάει περίπατο. Γίνονται απόλυτοι και καθολικοί. Διαχωρίζουν τι θέλουν από σένα κι ας σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Τραβάνε διαχωριστική γραμμή ανάμεσα διότι αναγνωρίζουν που τελειώνει η ελευθερία η δίκη τους και που των άλλων.

Έχουν επιχειρήματα για να σε κολλήσουν στο τοίχο και σε πονάνε με το λόγια τους όχι με τα χέρια και τη βία. Κι όλα αυτά γιατί δεν τους ενδιαφέρει να δείξουν ποιοι είναι αλλά για να μπορέσουν να σε κάνουν να δεις αυτό τον άνετο και κουλ τρόπο που σκέφτονται, να πάρεις μια ιδέα από αυτόν. Αφήνουν περιθώρια στους άλλους αφού απεχθάνονται την πίεση, όχι για να τα περάσεις και να τα καταπατήσεις. Έτσι ξέρουν να ζουν εκείνοι.

Ελεύθεροι μέχρι εκεί που δεν ενοχλούν τους γύρω τους, γεμάτοι από μάτια ανοιχτά και μυαλό με κατανόηση χωρίς να γνωρίζουν την αιτιολογία. Προφανώς και πίσω από κάθε επιλογή, πράξη και συμπεριφορά υπάρχει ένα παρελθόν που την ορίζει και την διέπει. Σ’ αυτό στηρίζονται και μ’ αυτό προχωρούν αέναοι και δυνατοί.

 

Γράφει η Βίκυ.

 

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΩ:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s