Θέλω, εσένα. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250          58e91965eb97430e819064f5

2

 

Σε θέλω. Σε θέλω εδώ για να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Σε θέλω για να μοιραζόμαστε τις μπύρες αγκαλιά στην άμμο τα καλοκαίρια. Σε θέλω για να ζεσταίνω τα πόδια μου στα δικά σου κάτω από το πάπλωμα το χειμώνα. Σε θέλω για να με αγαπάς φιλώντας με στο κεφάλι.

Θέλω να είσαι εδώ στις χαρές και στις λύπες μου. Θέλω έναν βράχο στα κύματα μου κι ένα φύλλο στο θρόισμα μου. Θέλω εσένα γιατί ξέρεις να στέκεσαι μα και να λυγίζεις. Θέλω εσένα όχι γιατί διαλέγω αλλά γιατί ταιριάζω. Σε θέλω γιατί σε αναζητούσε η ψύχη μου καιρό τώρα. Δε σε θέλω από καπρίτσιο ή εγωιστικά. Θέλω να ζήσω μαζί σου ότι η ζωή μπορεί να φέρει. Σε θέλω γιατί δεν θέλησα τίποτα περισσότερο από εσένα.

Ακόμη και τα όνειρα μου είναι γεμάτα από σένα. Από κάπου και για κάποιο λόγο ξεπροβάλεις. Έμφυτα κι αβίαστα. Σαν να υπήρχες πάντα βαθιά μέσα μου μέχρι που βγήκες στην επιφάνεια. Σαν ένας τυχαίος περαστικός που έκατσε και δεν έφυγε ποτέ. Και αυτή η αύρα σου, εκείνο που ξυπνά την διαίσθηση μου που τόσο καιρό αρμένιζε σε ήσυχα νερά, μου λέει να μείνω εδώ να σε ακούω, να σου μιλώ δίχως αύριο. Η ανάγκη να θέλω να τα ζήσω όλα τώρα μαζί σου λες και είναι τελευταία μου μέρα σε αυτό το κόσμο.

Στον φόβο μη προλάβω να σου πω όσα θέλω όσα νιώθω κι όσα γίνομαι μαζί σου. Γιατί μου αφυπνίζεις ένστικτα που δεν λόγιαζα ότι υπάρχουν και κατοικούν μέσα μου. Γιατί είσαι εσύ κι εγώ σαν μια αλληλένδετη συμμαχία που όσο τα ξίφη μας θα διασταυρώνονται τόσο θα είμαστε ο ένας διπλά στον άλλον.

Θέλω να είσαι εδώ γιατί εγώ δεν μπορώ να είμαι κάπου αλλού!

 

Γράφει η Βάσω.

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Vasso:

@Vaso,Haveatea

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΩ:

read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s