Όλα σε μια νύχτα. @haveatea.gr

logotelikoaspro

instagram-250x250

58e91965eb97430e819064f5

 

 

tumblr_nf5dstnSN41rak45ro1_1280

 

Κι όλα συνέβησαν τελείως ξαφνικά, με εσένα να βρίσκεσαι στο προσκήνιο από το πουθενά. Πρωταγωνιστής σε ένα έργο δίχως σενάριο, σε ένα έργο χωρίς αρχή. Και εννοείται μ’ άγνωστο το τέλος.

Δυο κουβέντες ήταν αρκετές, για να καταλάβω από την πρώτη σου ματιά. Πως κάτι λάθος πήγαινε, πως φίλοι δε θα καταλήγαμε, πως άθελα τους αυτοί που κοντά μας έφεραν, που αδιάφορα τη νύχτα τους περνούσαν· δεν ήξεραν, δεν ένιωσαν πως εμείς είχαμε ήδη ανακαλύψει κάτω από το ίδιο φως, που κατάματα μας χτυπούσε, πως κάτι κάτι μικρό αλλά αρκετό υπήρχε και θα μας ένωνε.

Τη λάθος στιγμή, τη λάθος ώρα ή μάλλον -δεν ξέρω- μπορεί τη σωστότερη στιγμή, στην κατάλληλη ώρα. Ανάμεσα σε δεκάδες ανθρώπους, επέλεξα μαζί σου να ξεκινήσω το παιχνίδι εκείνο που θα ταρακουνούσε τη ρουτίνα μου. Κι ας μην ήξερα η αφελής, πως όπως κάθε παιχνίδι έτσι κι αυτό έψαχνε τον ηττημένο του. Με εμένα καταδικασμένη να αναρωτιέμαι αν άξιζε για εσένα να ηττηθώ, ή αν έπρεπε γνωρίζοντας τους κανόνες να σε βλέπω να μάχεσαι.

Άγνωστοι μα και τόσο γνώριμοι, βρεθήκαμε από το τέλος και πάλι στο μηδέν. Να ψάχνουμε το πως, το γιατί και το πότε μας. Χαμένοι στην παράνοια της πρώτης γνωριμίας μας ψάχνουμε ακόμη το ρόλο και την ουσία μας. Κι όλα σε μια νύχτα, μην ξεχνιόμαστε, σε κάθε νύχτα που παλεύουμε να μάθουμε.

 

Γράφει η Νάσια.

 

 

 

f i n d   o u t   m o r e   f o r  Nasia:

@Nasia, Haveatea

 

διαβασε περισσοτερα απο τη νασια:
read-more-button

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s