Ό, τι αφήσαμε στη μέση… @haveatea.gr

haveatealogo

 

Σε περιμένω. Αυτή η αναμονή με καταστρέφει. Απλά περιμένω ένα τηλεφώνημα σου, ένα μήνυμα σου, για να μου δηλώσεις την παρουσία σου. Να σε νιώσω λίγο πιο κοντά μου. Να δω τα μάτια σου μετά από τόσο καιρό, το βλέμμα σου και τον τρόπο που με κοιτάς.

Αυτή η αναμονή είναι που με τρελαίνει. Τόσο μεγάλη η ανάγκη να σε δω και να είσαι εδώ. Μου λείπεις παρόλο που οι αναμνήσεις μας είναι λιγοστές, αλλά αρκετές για να μου κρατάνε συντροφιά τα δύσκολα βράδια. Τα βράδια που δεν μου κολλάει ύπνος και είσαι το αδιέξοδο μου. Μιας και τις περισσότερες ώρες της ημέρας μού κρατάς συντροφιά, χωρίς να το γνωρίζεις.

Δύσκολη η καθημερινότητα. Βλέπω παντού την μορφή σου, προσπαθώ να σε αναγνωρίσω ανάμεσα στο πλήθος, ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα, ανάμεσα σε χιλιάδες μάτια, αλλά κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κανείς δεν είναι εσύ. Η ελπίδα μου είναι μηδαμινή. Ξαφνικά ό, τι σε θυμίζει χάνεται, στο χώρο – χρόνο. Όλα επιστρέφουν στην πραγματικότητα και μένω εκεί, μόνη μου να κοιτάω το κενό και να περιμένω ένα σου σημάδι. Ένα σημάδι του ερχομού σου. Ένα σημάδι να μου δώσει δύναμη να προχωρήσω.

Πάντοτε βρίσκεσαι στο μυαλό μου. Με σκέψεις απλές, καθημερινές, προσπαθώ και σχηματίζω το μέλλον, ένα μέλλον κοινό, για εμένα και για εσένα. Ένα μέλλον που εγώ και εσύ δεν είμαστε γνωστοί, είμαστε εραστές, ζευγάρι, ερωτευμένοι. Ερωτευμένοι άνθρωποι που με τα μάτια λέμε ό, τι δεν χρειάζεται να ακούσει όλος ο κόσμος γύρω μας. Ερωτευμένοι με τοπία που μας δένουν και θα ανακαλύψουμε μαζί. Ερωτευμένοι με απλά πράγματα. Ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Ίσως είναι κλισέ, αλλά αυτή θέλω να είναι η αγάπη μας. Μια αγάπη απλή που εγώ και εσύ θα την κάνουμε δική μας. Η αγάπη μου, που θα είσαι εσύ.

Σε περιμένω!

 

#sunday

Γράφει η Λυδία..

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@sashafreemind)sasha-freemind-nXo2ZsKHTHg-unsplash

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s