Κράτησα μια θέση, που πάντα θα σου ανήκει. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Δεν γνώριζες το πρόσωπο μου, ούτε την υφή του κορμιού μου. Δεν ήξερες το χρώμα των ματιών μου, ούτε μπορούσες να δεις τι σκοτάδια έκρυβαν βαθιά μέσα τους τότε. Δεν αγάπησες το φαίνεσθαι, δε στάθηκες στο εξωτερικό κομμάτι.

Λάτρεψες την ψυχή μου, την διαφορετικότητα μου, ήμουν για εσένα κάτι ιδιαίτερο και μου το έδειχνες κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Προσπαθούσες να με κάνεις να αγαπήσω τον εαυτό μου. Να μην βουλιάζω άλλο στο βυθό. Πάλευες με τον τρόπο σου να με κάνεις να αφήσω τον δαίμονα που διαχειριζόταν όλο μου το είναι και να λάβω επιτέλους τα ινία μια φορά κι εγώ.

Εσύ μου έδινες το χέρι σου να με ανασύρεις στην επιφάνεια κι εγώ η ανόητη -άθελα μου- σε τραβούσα κάτω, μαζί μου. Μέχρι που κουράστηκες και τα άφησες όλα ως είχαν. Να σου καταλογίσω άραγε τι; Ότι έσπασα κάθε σταγόνα υπομονής; Ότι κάθε προσπάθεια να με επαναφέρεις έπεφτε πια στο κενό; Ή να μιλήσω για τις ατελείωτες ευκαιρίες που είχα, αλλά έχασα;

Ξέρω πως πλέον είναι αργά, δεν θα τάραζα άλλωστε πάλι την ησυχία σου. Ακόμη και αν ξέρω πως πλέον είμαι καλά και πάνω απ όλα ο εαυτός μου, πως τώρα θα ήταν όλα διαφορετικά. Βλέπεις, ούτε τη δύναμη, ούτε το θάρρος έχω να ζητήσω να γυρίσεις πάλι πίσω σε εμάς.

Έχασα μια σχέση, ξέρεις, που ήταν ό, τι πιο όμορφο και αληθινό είχα. Κράτησα όμως μια θέση που θα είναι πάντα δική σου, αυτή που τις νύχτες φέρνει πάντα το φως…

 

#saturday

Γράφει η Τόνια..

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@priscilladupreez)

priscilla-du-preez-Ls4_qixfBeQ-unsplash

 

 

 

 

 

 

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κράτησα μια θέση, που πάντα θα σου ανήκει. @haveatea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s