Όταν σε είδα ξανά. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Ήρθε πάλι η στιγμή. Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και αυτό. Δεν ξέρω αν είμαι ψυχολογικά έτοιμη για αυτό. Και όμως, ήρθε η στιγμή που σε βλέπω ξανά μπροστά μου. Αναγνώρισα τη φιγούρα σου, τη σκιά σου, ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου. Ήξερα ότι ήσουν εσύ, θα σε ξεχώριζα παντού άλλωστε.

Ήλπιζα να μη συναντηθούν ξανά τα βλέμματα μας, βλέπεις, ακόμη θυμάμαι την αγάπη στα μάτια σου, ποιος ξέρει τώρα πόσο ψυχρά θα μοιάζουν, όσο ο κρύος ιδρώτας που με λούζει. Εύχομαι μόνο να είσαι καλά και να με σκέφτεσαι όπως εσύ θέλεις, φτάνει να έχω μια θέση στο μυαλό σου. Βλέπω τη φιγούρα σου να κινείται και να κατευθύνεται προς το μέρος μου. Αδιάφορα και επιδεκτικά θα ανοίξω το τηλέφωνο μου και θα κάνω πως πληκτρολογώ ένα μήνυμα, χαμογελώντας, σε περίπτωση που με κοιτάξεις και αναρωτηθείς. Με την άκρη του ματιού μου, παρατηρώ ότι πλέον στο οπτικό μου πεδίο δεν είναι η ματιά σου.

Αναγνωρίζω μια ξένη αγκαλιά πάνω στο κορμί σου. Δεν είναι η δική μου αγκαλιά, μοιάζει πολύ διαφορετική, λιγότερο σφικτή στα σίγουρα. Τόσο γρήγορα έκανες στάχτες τα συναισθήματα σου για εμένα. Αυτόματα οι αναμνήσεις μού χτυπούν την πόρτα και με βομβαρδίζουν με εικόνες, που εσύ και εγώ περπατάμε αγκαλιά και είμαστε ευτυχισμένοι. Μια ευτυχία που εσύ πέταξες στα σκουπίδια, τόσο εύκολα, όσο τη βρήκες στην αγκαλιά κάποιας άλλης.

Μα αν σε ρωτήσουν, μην ξεχάσεις να τους πεις ότι εγώ σε άφησα να φύγεις, όπως συνηθίζεις. Τώρα προσπαθώ να σε φτάσω, απλώνοντας  τα χέρια μου στο κενό, ελπίζοντας, μα είσαι τόσο μακριά κι ας σε νιώθω πια σε απόσταση αναπνοής. Μπορεί και να τρελαίνομαι. Κάθε φορά το μυαλό μου οργιάζει, η ματιά μου θολώνει μα η σκέψη μου είναι τόσο απλή, τόσο γαλήνια. Εγώ και εσύ, αγκαλιά κάτω από τα αστέρια όπως την πρώτη φορά που η αγάπη σου μου έδωσε φτερά. Γιατί δεν γυρνάμε, άραγε, στο χθες;

#sunday

Γράφει η Λυδία..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@tonyross)

tony-ross-eIsHXGUQNgw-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s