Εαυτέ μου, μόνο εσένα έχω. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Έχει καιρό που ψάχνω τις λέξεις για να σου εξηγήσω πως νιώθω, πάει καιρός που προσπαθώ να με πιέσω, πως η μοναξιά αυτή την περίοδο ίσως είναι δώρο και όχι κατάρα. Μάλλον, χρειαζόμαστε χρόνο… Να σου εξηγήσω τι έχω κάνει λάθος. Να σου μάθω να βλέπεις τον κόσμο αλλιώς. Ξέρω… σε βασανίζω με ανούσιες σκέψεις, δίχως λογική, δίχως λόγο να υπάρχουν. Σε τυραννάω, φορτώνοντας σου αισθήματα, που σε κάνουν να νιώθεις συνεχώς ηττημένος.

Ξέρω, ίσως, μάλλον…μπορεί να μη σε αγαπάω τόσο. Ή να σ’αγαπάω με τον λάθος τρόπο. Θέλω να σε αγκαλιάσω, να πάρω μακριά σου όλα αυτά που σε βασανίζουν. Θα ήθελα να μπορώ να λύσω όλα προβλήματα σου είτε είναι μικρά, είτε είναι μεγάλα, ανούσια ή ουσιώδη.

Άλλοτε σε χάνω και άλλοτε σε αγγίζω, μα ποτέ δε σε βρίσκω. Εκεί που πάω να αναπνεύσω, καπνίζεις δίπλα μου αυτό το τσιγάρο που ο καπνός του κρύβει μελαγχολία και αμφιβολία. Και με πνίγεις… νιώθω ξανά πως δε σε αντέχω. Με κάνεις να σε νιώθω ως τον χειρότερο μου εχθρό, που μάλλον είσαι. Ξέρεις… Δε σε θέλω, να φύγεις μακριά από εμένα εάν με κάνεις να νιώθω έτσι. Ούτε να σε αγγίζω θέλω, ούτε να σε νιώθω κοντά μου. «Άφησε με», σου φωνάζω! Μη με βασανίζεις έτσι.

Ή μάλλον, περίμενε. Μείνε λίγο ακόμη…Θα κάνω υπομονή, θα επιμείνω. Θέλω να σε έχω μέσα μου και όχι δίπλα μου. Μου λείπει να είμαι εντάξει μαζί σου. Να μη σε φοβάμαι, να μην τρομάζω με εσένα, να μη νιώθω αυτή την αποστροφή. Αλήθεια, προσπαθώ να φέρω αυτή την αλλαγή. Να αλλάξουμε μαζί. Να, κοίτα με! Κάνω αυτό που θες, υπακούω στις σκέψεις που τόσο εύκολα μολύνουν το υποσυνείδητο μου. Και βυθίζομαι ξανά…

Μα τι κάνω; Πάλι μας βασανίζω, μας πληγώνω! Με συγχωρείς. Θα βρω τον τρόπο να μας βγάλω από αυτό. Θα δεις, είναι μια φάση. Ελπίζω να περάσει σύντομα. Μέχρι τότε κάνε λίγη υπομονή, δείξε μου ελάχιστη εμπιστοσύνη.

Θα προσπαθήσω να παλέψω διπλά και για τους δυο μας. Γιατί… μένουμε μόνοι μας. Ξανά. Δεν αντέχω να νιώθω έτσι. Το ξέρω εαυτε μου, μας έχω βασανίσει και συνεχίζω να το κάνω. Μα με πονάς…

#thursday

Γράφει η Νάσια Ν.

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@anthonytran)anthony-tran-i-ePv9Dxg7U-unsplash

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s