Μη μ’ αφήνεις να το ζω μόνη. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Υπάρχουν στιγμές στην άγρια μοναξιά μου, που μου λείπεις. Το μυαλό μου όντας κενό, ξαφνικά αποκτά στο πλάνο τη μορφή σου και με βασανίζει. Βλέπεις, μερικές φορές δεν ξέρω ούτε η ίδια αν σε θέλω ή αν απλά είσαι ένα απωθημένο.

Εσύ πάντα χαμογελαστός και σχεδόν αμίλητος στη σκέψη μου. Εγώ από την άλλη συζητάω μαζί σου για εμάς, για τη μέρα μου και στη σιωπή σου μου λες για την δική σου. Δεν έχω καταλάβει πως έχεις καταφέρει και μου λείπεις όταν στην τελευταία μας συνάντηση σε χαιρέτησα και σε φίλησα σταυρωτά. Εσύ ήσουν αυτός που κουβαλά την υπόσχεση που δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της. Εσύ είσαι αυτός που δείχνεις μηδενικά σημάδια ενδιαφέροντος.

Κι όμως, καταφέρνω και μιλάω μαζί σου, ακόμα και στη σκέψη μου, στη θολούρα του μυαλού μου, τις νύχτες που νιώθω την ανάγκη έστω να σε ακούσω ή ακόμα και να σε δω. Η φυσική σου ύπαρξη μοιάζει αδιάφορη σε σύγκριση με τηνφανταστική που ήδη έχω σχεδιάσει στο μυαλό μου. Εκεί μονάχα σε βλέπω, μερικές φορές μπορεί και να σε ακουμπάω. Ανέκαθεν νιώθω την ανάγκη να συζητάω μαζί σου από το πιο απλό μέχρι και το βαθύτερο κομμάτι της ψυχής μου.

Φροντίζω η ανόητη καθημερινά, να σου ψιθυρίζω το πόσο μου λείπεις. Εσύ πάλι ανένδοτος, απλά με κοιτάς, με το βλέμμα που με κοιτούσες κάθε φορά που με αντίκριζες, εκείνο το αδιάφορο βλέμμα που κατέκλησε τις τελευταίες βδομάδες μας. Το ίδιο βλέμμα που μόλις με αντίκριζε χαμογελούσε, έλαμπε στη μορφή μου, μα ίσως -δεν ξέρω τι- κάτι να πήγε λάθος και να έχασε την πορεία του στο δρόμο.

Δε θα δειλιάσω να σου πω, πως ακόμη τολμώ να σε περιμένω. Πως ακόμη ξυπνώντας από την παράνοια των σκέψεων μου, κοιτάζω δειλά το κινητό μου, μήπως κι αντικρίσω το όνομα σου στις αναπάντητες κλήσεις μου. Δε σου ζήτησα κάτι εξάλλου, μονάχα ένα σημάδι. Πως σκέφτεσαι ό, τι σκέφτομαι, πως μ’ έχεις όση ανάγκη σε έχω. Μη μ’ αφήνεις να ζω μονάχη στην ουτοπία που έφτιαξα και για τους δυο μας.

#sunday

Γράφει η Λυδία…

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@oceanswide)

analise-benevides-SzktzMOHE-s-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s