Εκείνος που περπατά μόνος. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Εκείνος νιώθει μόνος. Είναι μόνος; Περικυκλωμένος από ανθρώπους, γνωστούς και αγνώστους όπως του αρέσει να τους διαχωρίζει στο μυαλό του. Είναι απλά άνθρωποι όπως εκείνος, ο καθένας με τη δική του ιστορία ζωής, τη δική του ιστορία αγάπης, τον δικό του λόγο για να ζει και να είναι ευτυχισμένος.

Εκείνος ξεχωρίζει στο πλήθος, με το κεφάλι του σκυφτό, το όρθιο κορμί του, προσπαθώντας να αποφύγει κάθε οπτική επαφή με τους ανθρώπους γύρω του. Φοβάται, αλλά ο φόβος δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Μοιάζει με έναν ευτυχισμένο άνθρωπο, αλλά μόνο εκείνος ξέρει πως η μοναξιά είναι η μόνη του συντροφιά. Από επιλογή ή από ανάγκη, μόνο εκείνος ξέρει. Η μορφή του απλή, καθημερινή, ένας απλός άνθρωπος που περπατάει στα άλλοτε πλατιά και άλλοτε στενά πεζοδρόμια στον κέντρο της Αθήνας. Δεν μπερδεύεται στο πλήθος όπου όλοι κοιτούν τον προορισμό τους, επιλέγει να περπατά στις άκρες, σκυφτός.

Αρκετοί τον θεωρούν αγενή, άλλοι απλά τον προσπερνούν σα να μην τον είδαν. Υπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα να τον επεξεργαστούν και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για την ζωή του. Εκείνος απτόητος και αγνοώντας τους περαστικούς, συνεχίζει τον δρόμο του. Ένας δρόμος που εκείνος γνωρίζει που οδηγεί. Οι κινήσεις του μετρημένες, πότε δεν έβλαψε κανέναν και πάντα περπατάει σαν τα κρατάει αγκαλιά το σώμα του για να μην ξεφύγει και υποκύψει στον πειρασμό να ακολουθήσει τα υπόλοιπα σώματα δίπλα του.

Υπάρχουν και οι φορές που σηκώνει το βλέμμα του και τότε τα μάτια του λάμπουν με την συνοδεία μιας μελαγχολίας που μόνο εκείνος μπορεί να καταφέρει. Μια μελαγχολία που πηγάζει από μέσα του και αν το βλέμμα του σε συναντήσει, σου εξιστορεί την ιστορία του. Υπάρχει η ευτυχία στα μάτια του και αυτή είναι ο πρωταγωνιστής στην δική του ιστορία και στα δικά του μάτια.

Εκείνος νιώθει μόνος, αλλά δεν ήταν πάντα μόνος.

#sunday

Γράφει η Λυδία..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@bulkan)

bulkan-evcimen-bLSMN09NCss-unsplash

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s