Η απόλυτη αρμονία μαζί σου.. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Δεν μπορώ να το πιάσω απ’ την αρχή του. Άλλωστε εμείς ανέκαθεν δεν είχαμε ποτέ αρχή, κι ίσως να μην έχουμε και τέλος.

Άλλο ένα βράδυ που με βρίσκει δίπλα σου, να αναπολώ τις στιγμές που κάπου – κάπως – κάποτε υπήρξαμε κι εμείς για λίγα λεπτά αμοιβαία κι αθεράπευτα αφοσιωμένοι. Σε παρατηρώ κάθε λεπτό που κοιμάσαι, με τα μάτια μου να βυθίζονται στα χαρακτηριστικά σου -που τόσο λάτρεψα, κι εμένα να σκέφτομαι ανελλιπώς. Σχεδόν ψιθυρίζω τις λέξεις, που σου γράφω μόλις τώρα, όχι για να τις θυμάμαι, ούτε για να τις αντιγράψω έπειτα σε μια κόλλα χαρτί, ίσα μόνο για να αποκτήσουν λίγο νόημα κι αυτές. Νανούρισμα να σου γίνουν στις πιο δύσκολες νύχτες σου, όταν πια δεν θα είμαι εδώ.

Με το ένα μου χέρι, πάντα, σου κρατώ το κεφάλι, έτσι νιώθω, βλέπεις, πως έχω κι εγώ για λίγο τον έλεγχο εκεί ακριβώς που πάντοτε το χάνω. Με το άλλο σε χαϊδεύω απαλά στην πλάτη, όπως πάντα συνηθίζουμε. Μόνο που αυτή τη φορά, η ροή του χεριού μου ξέρει και παίρνει νόημα. Δεν κάνει πια κινήσεις ασυνάρτητες, καθοδηγείται από κάτι ανώτερο, κάτι ίσως παρανοϊκό, που σου γράφει με τα χάδια του στην πλάτη «σ’ αγαπώ».

Δεν ξέρω αν ποτέ με κοίταξες όπως σε κοιτώ. Αν με αγκάλιασες όπως σε αγκαλιάζω. Εύχομαι, μονάχα, να το νιώθεις ‘σπίτι’ σου όλο αυτό, που συμβαίνει τις νύχτες μας κάτω από τα σκεπάσματα, για να μπορώ κι εγώ να ‘χω ένα λόγο ύπαρξης μαζί σου. Να ζω και να αναπνέω τα βράδια κι ύστερα πάλι τα πρωινά, να πεθαίνω στην αναμονή σου.

Η απόλυτη αρμονία μαζί σου, με λυτρώνει από το χάος των σκέψεων μου. Κι όταν πια επιστρέφω και πάλι πίσω στη ρουτίνα μου, αναζητώ απεγνωσμένα το χάος μαζί σου ξανά και ξανά και·

#friday

Γράφει η Νάσια…

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@pauljohnston)

IMG_3347

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s