Και πάλι έξω απ’ το σπίτι σου κατέληξα. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Κι όλα οδηγούν στην πόρτα σου. Ανεξαρτήτως μέρας, ώρας, διάθεσης ή παρέας. Όλοι οι δρόμοι που περνώ, όλα τα στενά που ξεχωρίζω οδηγούν στη δική σου αξέχαστη γωνιά. Δεν έχει σημασία με ποιον τριγυρνούσα πριν, σε ποια παρέα έκρυβα τη θλίψη μου, σε ποιο στέκι έδινα και πάλι την παράσταση μου. Όσο όμορφα κι αν περνούσα, όσο κι αν προσπάθησα να ξεχαστώ, το ένα και μοναδικό καταφύγιο μου παραμένει αξέχαστο.

Αδιάφορα ευτυχισμένη ή ανέλπιστα σκεπτική, καταλήγω μέρα με τη μέρα, βράδυ παρά βράδυ, επικίνδυνες ώρες σαν κι αυτή, να οδηγώ γύρω από τη γειτονιά σου. Μη ρωτήσεις αν επιδιώκω να σε δω. Μην μπεις καν στον κόπο να απορρήσεις αν απλά φρεσκάρω τη μνήμη μου. Θυμάμαι ακριβώς πως να καταλήξω και πάλι σπίτι σου. Όσο κι αν με απατά η μνήμη μου συχνά, το δρόμο προς την ευτυχία αρνούμαι να την αποσύρω από εκείνη.

Περνώ απλά και ανεξήγητα έξω από την πόρτα σου, για να προλάβω λίγο κι εγώ, απ’ τον αέρα σου ανάσα να κλέψω, από τους δρόμους που περνάς σημασία να γυρέψω, από το μόνιμο στέκι σου, απ’ το ορθάνοιχτο παράθυρο σου να σε δω, έστω στα κλεφτά. Δε ζητάω πολλά, ποτέ μου δε σου ζήτησα. Μονάχα να μοιράζομαι κι εγώ…κάτι, μαζί σου.

#friday

Γράφει η Νάσια..

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

Not copyrighted, but still appreciated (@5tep5)

alexander-popov-VQzk4AbvA8I-unsplash

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s