Το 2020 αγάπησε με λίγο περισσότερο. @haveatea.gr

haveatealogo
Φέτος κάνε μου τούτο το δώρο κι αγάπησε με λιγάκι περισσότερο από πριν. Άνοιξε επιτέλους την καρδιά σου, απελευθέρωσε τις άμυνες σου, αφήσου και απόλαυσε τη μαγεία των εορτών που σε καταβάλλει.

Κάνε το χρόνο να μοιάζει άμμος σε αναποδογυρισμένη κλεψύδρα, παίξε με τις στιγμές, βάλε με στην αγκαλιά σου, χώρεσε μέσα της όσα παραπάνω συναισθήματα μπορείς κι αγάπησε με ανιδιοτελώς. Δε μπορεί να μη το βλέπεις κι εσύ, πως η αγάπη είναι αυτό που αναζητούμε, αυτό που λαχταρά τις κρύες νύχτες η ψυχή μας, αυτό που ποθούμε να κατακτήσουμε πιο πολύ από κάθε τι.

Αυτή τη χρονιά, συγχώρεσε με για όσα το παρελθόν έβαλε να μας χωρίσουν, άσε τις δεύτερες σκέψεις να σε εγκαταλείψουν και άνοιξε την πόρτα σου στις δεύτερες ευκαιρίες. Μη με διώξεις μακριά, μην ξεστομίσεις εκείνο το ‘αντίο’ που με πονάει. Μη με ανακυκλώσεις με νέους ανθρώπους και εμπειρίες, που μονάχα την ώρα σου σε κάνουν να περνάς. Ελάττωσε τους τσακωμούς μας, σκέψου πριν θυμώσεις κι αν, αν λέω, ποτέ κάνω πως θύμωσα και πάω να φύγω, να μη μ’ αφήσεις, σφιχτά να με κρατήσεις, το στόμα να μου κλείσεις, μιλώντας μου με το δικό σου.

Πες μου μονάχα πως με αγαπάς, το ίδιο και λιγάκι ακόμα παραπάνω απ’ ότι πριν και στο υπόσχομαι πως, φέτος, θα είναι η χρονιά μας. Μόνο αγάπα με κι άφησε τα άλλα να τα οδηγήσει η μοίρα μας, που καταδικασμένα μας θέλει μαζί.

#t-mas

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@kxvn_lx)

kevin-laminto-7UNtlptDmw0-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s