Τα Χριστούγεννα δεν είναι εποχή, είναι συναίσθημα. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Χριστούγεννα. Πόση μαγεία κρύβεται σε μια μόνο λέξη; Πόσα φωτάκια και πόσο glitter μπορεί να καλύψει αυτή τη χαρά; Όσο παιδί δεν μπορείς να νιώσεις ολόκληρο το χρόνο, το κάνεις εκείνες τις μέρες. Εκείνες τις μέρες που η οικογένεια σου είναι πιο δεμένη από ποτέ. Πού η κάθε αγκαλιά μετράει διαφορετικά. Πού όλα όσα έχουν γίνει μέσα στο χρόνο μοιάζουν να αποκτούν νόημα.

Θες η μουσική, θες η χαρούμενη διακόσμηση, θες η θαλπωρή σε κάθε σπίτι… Όλα αυτά, μαζί και ξεχωριστά αποτελούν κίνητρο να ξυπνήσουν τον καλύτερο εαυτό σου. Να σου δημιουργήσουν την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο. Για εκείνο το πρωί που ήλπιζες πως όλα θα φτιάξουν. Τώρα το ξέρεις… Όλα θα φτιάξουν. Αργά η γρήγορα. Και είσαι χαρούμενος με αυτά που έχεις. Για όσα πέρασες, που σε έφτασαν εδώ. Εκτιμάς όσα είχες και όσα θα έρθουν.

Σκέφτεσαι τις αποφάσεις που πήρες στο χρόνο που πέρασε και χαίρεσαι που σε έφτασαν στο σήμερα. Πού οι καλές σε έκαναν καλύτερο και οι κακές, δυνατότερο. Θέτεις στόχους για το νέο έτος, που αυτή τη φορά θα πετύχεις! Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και παίρνεις τα πράγματα από την αρχή. Είσαι αισιόδοξος επιτέλους. Πιστεύεις στα όνειρα σου. Πιστεύεις σε εσένα.

Πώς μπορεί απλώς μια εποχή του χρόνου να στο δημιουργεί αυτό; Δεν μπορεί. Είναι αυτά που πάντα σκεφτόσουν. Τα συναισθήματα που πάντα είχες και χρειαζόσουν μια κινητήρια δύναμη για να εξωτερίκευσεις. Μια παραπάνω αγκαλιά, λίγη ευτυχία παραπάνω, για να μπορέσεις να απελευθερωθείς. Κάν’ το τώρα είναι η εποχή…τώρα είναι η στιγμή.

#t-mas

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

Not copyrighted, but still appreciated (@ohemin)

emin-b-F9DN5061eyE-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s