Γιατί.. «δεν έχει νόημα πια». @haveatea.gr

haveatealogo

 

Ανέκαθεν δε συμβάδιζα με την κοινή λογική, τα κοινά πρέπει, τα ακαταμάχητα μη και όχι που οι άλλοι μου επέβαλλαν. Είχα ανέκαθεν τη δική μου κοσμοθεωρία, τους δικούς μου κανόνες, τα δικά μου όρια, που για άλλους έθετα χωρίς δεύτερη σκέψη και για άλλους τα τραβούσα συνεχώς, να ξεχειλώσουν.

Ούσα παντοτινά, λοιπόν, κατευθυνόμενη από το συναίσθημα, η λογική μου έμοιαζε μικρή, λίγη, κωφή να ακούσει, τυφλή για να δει, το μεγαλείο των συναισθημάτων μου, την ανακούφιση ύστερα από ένα τηλεφώνημα που μαχόμουν να κάνω, την πληρότητα ύστερα από μια συνάντηση που μόνο τέλος δεν έβαζε στην παράνοια που είχα ξεκινήσει να υπηρετώ πιστά.

«Δεν έχει νόημα πια.», μου φώναζαν σκέψεις και φίλοι. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς, δεν έχει νόημα να γεννάς ολοένα και περισσότερα συναισθήματα προς την κατεύθυνση που μόνο προς τη μία πλευρά οδηγεί, πίσω της τίποτα δε φέρνει, αμοιβαίο μοιάζει να είναι μονάχα το πάθος και η έλξη, τι πιο εύκολο από αυτά. Δεν έχει νόημα να αναζητάς απαντήσεις σε ερωτήματα αναπάντητα, ή πολλές φορές απαντημένα, με απαντήσεις που πολλές φορές αρνιόμουν να ακούσω ή να δω.

Ό, τι κι αν έλεγαν, ξέρεις, φρόντιζα να κρατώ κλειστά τα αυτιά και το στόμα μου. τίποτε παραπάνω μην ακούσω, τίποτα περισσότερο μην τους προδώσω. Νόημα δεν θα ‘χε πια για εμένα, αν χάναμε το νόημα οι δυο μας, αν άλλο νόημα δίναμε στο story ο καθένας μας, αν παύαμε να βαδίζουμε μαζί προς τον ίδιο δρόμο. Μονάχα τότε θα έπαυε να έχει νόημα, όταν η δική μου ερμηνεία των όσων ζούμε έπαυε να μοιάζει τόσο απεγνωσμένα πολύ με τη δική σου.

Βλέπεις; Και πάλι κατέληξα για εσένα να μιλώ. Επάνω σου να αναλύω θεωρίες και τεκμήρια, για εσένα να προδίδω ακόμα μια φορά τη λογική μου. Ποιο το νόημα λοιπόν;

#saturday

Γράφει η Νάσια..

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@watari)

w-a-t-a-r-i-22eZc9lCcS4-unsplash (1)

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s