Κάνε τη σπίθα φωτιά. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Ίσως είναι μια αδύναμη σπίθα που περιμένει τον αέρα να τη σβήσει και να γίνει μια γλυκιά ανάμνηση, ίσως έχει γίνει μια φωτιά ανάμεσα σε δύο σώματα που όσο απομακρύνονται και κάθε φορά που ενώνονται φουντώνει, ίσως μόλις εμφανιστεί η πρώτη σταγόνα βροχής γίνουν ξαφνικά γνωστοί-άγνωστοι ξανά.

Η σπίθα δε νιώθει αδύναμη, με κάθε συνάντηση τους μεγαλώνει, φουντώνει και με τον καιρό μεταμορφώνεται και δημιουργείται μια φωτιά. Αυτή η φωτιά είτε θα τους κάψει είτε θα καούν μόνοι τους στον έρωτα, και αν καούν ούτε μπόρα δεν θα μπορεί να σβήσει τέτοια πυρκαγιά. Και είναι ωραίο, να μπορείς να βλέπεις δύο σώματα να καίγονται από ερώτα ακόμα και τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα. Σου δίνει ελπίδες ότι ο έρωτας είναι ακόμα εκεί έξω και ίσως είσαι ο επόμενος που θα τον βιώσει.

Και αυτό είναι μυστικό. Μόνο εκείνη και εκείνος ξέρουν τι τους ενώνει, πόσο έντονη είναι η φλόγα ανάμεσα τους και πόσο καίνε τα κορμιά τους σε κάθε τους συνάντηση. Μάλλον σε λίγο θα καούν. Προβάλλοντας ένα τυπικό ανδρόγυνο, όπου παρατηρείς την χημεία στα ανύπαρκτα σημάδια ζευγαριού, το οποίο αφήνει την φαντασία σου να σκεφτεί τη σχέση ανάμεσα τους. Αλλά υπάρχει αυτή η στιγμή που προδίδονται, που όλα αλλάζουν. Η στιγμή που κοιτάζονται στα μάτια, όταν για λίγα δευτερόλεπτα όλα γύρω τους σταματούν και εκείνοι έχουν πει ότι δεν χρειάζεται να ακούσουν με λέξεις όλοι οι υπόλοιποι. Από το πιο απλό μέχρι το πιο «βρώμικο» αστείο που μπορεί να γίνει αντιληπτό.

Και κάποια στιγμή, που ίσως ξεφύγει το άγγιγμα των χεριών τους, η αίσθηση του είναι τόσο δυνατή, που τα βλέμματα τους, τους προδίδουν ξανά, χωρίς να συναντήσουν ο ένας το βλέμμα του αλλού. Ίσως εκείνη και εκείνος να είναι ένα μυστικό που κρατάνε για τους δυο τους αλλά το μυστικό δεν θέλει να μείνει μεταξύ τους.

#sunday

Γράφει η Λυδία..

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@austinchan)

austin-chan-ukzHlkoz1IE-unsplash (1)

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s