Να βρίσκεις ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν. @haveatea.gr

haveatealogo

Να ψάχνεις εκείνους, τους λίγους, τους ιδιαίτερους, τους μαγικούς, που ξέρουν να αγαπούν λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους. Εκείνους που δε φοβούνται να ανοιχτούν, να δεθούν, να δώσουν και να πάρουν, όσο κι αν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, όσο κι αν οι εποχές το απαγορεύουν.

Να «κηνυγάς» αυτούς που αγαπούν τους εαυτούς τους ακριβώς όπως είναι, μην τρέχεις πίσω από περίπλοκες ανασφάλειες και χαμένους εαυτούς. Να θυμάσαι πάντοτε, πως αυτός που αντέχει κι αγαπά τον εαυτό του βαθιά κι ατέρμονα, μπορεί μονάχα να σε αγαπήσει περισσότερο από εσένα. Μην ψάχνεις την αγάπη σε μέρη και ανθρώπους, που αδυνατούν να την ορίσουν, να την ερμηνεύσουν. Μην ελπίζεις, πως εσύ θα καταφέρεις να τους μάθεις να αγαπούν εσένα και τους εαυτούς τους.

2161475-2002222

Να διεκδικείς την αγάπη που από αγάπη γεννιέται. Μη σε φοβίζει, μη την θεωρείς υπερβολική. Γεννήθηκες για να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Μονάχα σε ένα τέτοιο κόσμο, γεμάτο απωθημένα, ανασφάλειες και μοναξιές, μπορείς να ξεχωρίσεις, εσύ που αγάπησες να αγαπάς και λάτρεψες να αγαπιέσαι.

Μην πέφτεις στη λούπα της εποχής, που σου τάζει άφθονη καλοπέραση κι απέραντη ικανοποίηση. Μονάχα αν καταφέρεις να βρεις αυτόν που θα μπορέσει να σε αγαπήσει στο εκατό τοις εκατό σου, θα νιώσεις επιτέλους πλήρης κι ολοκληρωμένος. Οι εφήμερες αναμνήσεις και οι άνθρωποι που έμαθαν να μπαινοβγαίνουν σε ανοιχτές πόρτες ανενόχλητοι, δεν υπήρξαν και δε θα θεωρηθούν ποτέ πραγματικά δυνατοί και τολμηροί.

#psychme

Γράφει η Νάσια..

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@jfelise)

josh-felise-yIMy3ERBc3o-unsplash

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s