Κάπου κρυμμένος στην αρχειοθήκη μου. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Πόσες δεκάδες αναμνήσεις άραγε χωρούν στο όνομα σου; Πόσες εικόνες φέρνω στο μυαλό μου, ξεστομίζοντας το αρχικό του ονόματος σου; Πόσα γιατί με βαραίνουν καταλήγωντας στο τελευταίο γράμμα του;

Έσβησα ό, τι θύμιζε εσένα, από κάθε μέσο που θα μπορούσε να σε θυμίζει, να σε φέρει στη μνήμη μου και πάλι, να συμμαχήσει με το μυαλό μου και να σε αναπολήσει σαν τα γλυκά και όμορφα μικρά πραγματάκια, που συμβαίνουν στη ζωή μας και τα φυλάμε μια και καλή στην καρδιά μας. Φρόντισα να σβήσω κάθε μας εικονική ανάμνηση, κάθε βίντεο που μου πρόδιδες πόσο μ’ αγαπάς, κάθε φωτογραφία που μου θύμιζε τη θέα απ’ το κρεβάτι σου, κάθε μας αγκαλιά, κάθε μας φιλί, κάθε μας ταξίδι.

Άφησα πίσω μονάχα, να σε θυμίζουν, τα τελευταία λόγια σου, σε εκείνο το τελευταίο μήνυμα σου, που μου έδινες τελεσίγραφο πως κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σβήσουμε τα φώτα και να πέσει η αυλαία μας. Ίσως και να με ξέρω καλά, ίσως και να απεύφευγα να καταλήγω τα βράδια που η απουσία σου με πνίγει στις αναμνήσεις μας, λίγο από τη δόση μου να πάρω. Μονάχα αυτό ήθελα να σε θυμίζει, μονάχα αυτή η δύναμη σου να μας λήξεις και να προχωρήσεις, άξιζε να σε καθορίζει πια, καμία εικόνα μας φαίνεται δεν ήταν ισχυρότερη.

Όσο κι αν ξεγελάω τον εαυτό μου όμως, φροντίζεις κι υπάρχεις ακόμα στην αρχειοθήκη του προφίλ μου. Κάθε λίγο και λιγάκι, έρχεσαι και μου θυμίζεις την απουσία σου. Δεν ξέρω, κάνοντας τη σύγκριση του τότε με το τώρα, που θα προτιμούσα να είμαι ή ως ποια θα προτιμούσα να αυτοπροσδιορίζομαι πλέον. Ξέρω μονάχα, πως οι μέρες περνούν, ο χρόνος κυλάει και η φιγούρα σου ακόμα και στην αρχειοθήκη του χρόνου ξεφτίζει. Κι εγώ πιο γελοία από ποτέ αναρωτιέμαι αν δε βλέπω την ώρα να εξαφανιστείς από τις αναμνήσεις μου ή αν παλεύω να σταματήσω για λίγο τις μέρες που περνούν και να χαζέψω και πάλι εκείνες τις στιγμές μας.

#friday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

Not copyrighted, but still appreciated (@joshrh19)

IMG_3907

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s