Φτάνει. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Μη με χτυπάς. Κουράστηκα να βλέπω το χέρι σου, ψηλά να σηκώνεται, προς το μέρος μου να πλησιάζει. Κουράστηκα να τρέμω την κάθε φορά, που αγκαλιά τους άνθρωποι προσπαθούν να με βάλουν, που τα χέρια τους μου απλώνουν, μήπως και λίγο παραπάνω σκληρά με αγγίξουν, μήπως και παραπάνω με σφίξουν, μήπως μπλεχτώ μες τις παλάμες τους και παλεύω ξανά για να βγω.

Βαρέθηκα να βλέπω τους ανθρώπους σαν εχθρούς, τα χέρια τους σαν όπλα και τις καρδιές τους για φυλακές. Μου λείπει να αγαπώ και να αγαπιέμαι. Μου λείπει να κοιτάζω στον καθρέφτη τον εαυτό μου, να τον αναγνωρίζω πια, δίχως σημάδια να στέκομαι, χωρίς δάκρυα να κυλούν. Μου έλειψε το αληθινό χαμόγελο μου, ξέρεις, εκείνο που απ’ τα βάθη της ψυχής μου έμοιαζε να πηγάζει, όχι αυτό που για τον κόσμο έμαθα να φοράω, κάθε πρωί παρέα με το παλτό μου.

Με πονάς, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν είναι ο πόνος φανερός, μη μένεις στα σημάδια. Μην παρηγορείσαι, που εξαφανίζονται μετά από βδομάδες. Είναι μεγάλος ο πόνος για να τον αντέξω, είναι ανεξίτηλος, βαθιά χαραγμένος μοιάζει να εδρεύει στα άδυτα της καρδιάς μου. Είναι απ’ τους πόνους που δε φεύγουν με τα σημάδια, δε ξεθυμαίνουν με το χρόνο, δεν απαλύνονται.

Σίγουρα, θα το ‘νιωσες κι εσύ κάποια στιγμή. Σίγουρα θα πόνεσες βαθιά, σίγουρα θα διαλύθηκες εσωτερικά. Γιατί άλλωστε να μου το κάνεις και όλο αυτό; Τον πόνο σου παλεύεις να εξοντώσεις, μοιράζοντας τον από εδώ κι από εκεί, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα στερέψει, θα λιγοστέψει, θα βαρεθεί να μοιράζεται σε σώματα από εδώ κι από εκεί. Αυτό που δε σου είπαν οι σκέψεις σου, αυτό που δε σου πρόδωσαν τα συναισθήματα σου, είναι πως ο πόνος σου είναι απόλυτα πιστός κι όσο κι αν τον μοιράζεις, σε εσένα γυρνά και πάλι, διπλός.

#saturday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@noahbuscher)

noah-buscher-txHP_Xkwjeo-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s