Η μυρωδιά σου στο πουλόβερ μου. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Έκλεισα κι απόψε τα μάτια μου, ξέρεις, με την ελπίδα πως κάτι θα καταφέρω κι απόψε στον εαυτό μου να αποκρύψω, να παραλείψω, ήρεμη με δίχως σκέψεις να κοιμηθώ.

Αφορμή έψαχνα τα μάτια και πάλι να ανοίξω, με κάτι να ενοχληθώ, στο στριφογύρισμα μου επάνω να αισθανθώ, να καταλάβω, να «πιάσω» πως κάτι στο χώρο σε θύμιζε, κάτι στο οξυγόνο μου σε έφερνε κοντά προκαλώντας ειρωνία τραγική μιας και βρισκόσουν χιλιόμετρα μακριά πια.

Ώσπου θυμήθηκα πως ναι, κάτι είχα αφήσει μες τον χώρο μου επίτηδες τάχα μου τυχαία – μοιραία να βρω όταν δε σ’ έχω πια, μόλις μονάχη μου θα νιώσω. Ανοίγοντας το φύλλο της ντουλάπας η μυρωδιά σου γινόταν όλο και εντονότερη, είχα ξεχάσει, βλέπεις, κατά πάθος εκείνο το πουλόβερ που φόρεσα στη τελευταία σου αγκαλιά άπλυτο, παρατημένο, βυθισμένο στην περίεργη μοναδική μυρωδιά σου, καταδικασμένο να λησμονεί βράδυ με το βράδυ τη τελευταία του στιγμή μαζί σου.

Κι έτσι σε έφερα κοντά μου, για λίγο μόνο με ξεγέλασα, πως τόσες μέρες πια δεν πέρασαν, πως ο καιρός δεν άλλαξε και πως είμαι και πάλι πίσω εκεί, ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου να κοιτάω όλη απορία το ταβάνι σου με ζήλεια πως αυτό τουλάχιστον φιλοξενεί τις σκέψεις σου που τόσο θα ‘θελα να ξέρω. Έμεινα εκεί ανήσυχα βυθισμένη στο ψέμα μου, μα ασύγκριτα ήρεμη και επιτέλους ξέχασα.

#sunday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@brookecagle)

brooke-cagle-Rqv98K5kHyw-unsplash

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s