Για πόσο ακόμη θα σκορπίζεσαι; @haveatea.gr

haveatealogo

 

Για πόσο ακόμη θα σκορπίζεσαι; Ως πότε θα γεμίζεις άλλα χέρια, ξένα από τα δικά μου; Πότε θα πάψεις να ανταλλάζεις το κορμί σου με σιγουριά και επιβεβαίωση της μιας νύχτας; Ως πότε θα καλύπτεις τα κενά σου με ξένα κομμάτια;

Πες σε εκείνη που και σήμερα φιλοξενεί το άδειο σου κορμί, πως εδώ ανήκεις. Πρόδωσε της, πως όση απόλαυση κι αν σου προσφέρει, περνώντας το κατώφλι της, θα ξεθυμάνει, θα ξεφτίσει, θα στερέψει. Πες της πως σε εμάς και πάλι καταλήγεις, πως δικές μας στιγμές χαζεύεις λίγο πριν κοιμηθείς. Πως ο παραλογισμός σου χτυπάει κόκκινο, όταν στα μάτια της κοιτάζεις και άλλο χρώμα αντικρίζεις, με άλλο βλέμμα έρχεσαι αντιμέτωπος.

Μίλησε της για εκείνη την παραίσθηση, εκείνη που σε κυνηγά, κάθε φορά που μαζί της φτάνεις στο τέλος σου, πες της πως με βλέπεις, πως κρυφά κλείνεις τα μάτια και εύχεσαι να ήμουν εγώ ένα με το κορμί σου. Πως εύχεσαι, μυρίζοντας τη, για λίγο εμένα να θυμίζει, τη δική μου αιώνια αφοσίωση για μια στιγμή να μυρίσεις. Θύμιζε της πάντα, πως ό, τι και να κάνει, όσο και να σε ξεγελάει, η λούπα μας θα σε κυριεύει σε κάθε τέλος σας, ανάβοντας το τελευταίο σου τσιγάρο.

Πες της πως με εμένα δεν τελειώνεις ποτέ, πως λήξη στο δικό μας λεξιλόγιο δε φάνηκε να υπάρχει. Θύμισε της πως εδώ ανήκεις, ψυχή και μυαλό. Κι όπου κι αν σκορπίζεσαι, σε οποία αγκαλιά κι αν γελιέσαι πως χωράς, στη δική μου κουμπώνεις καλύτερα.

#saturday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@krivitskiy)

alexander-krivitskiy-Vyxy2w1frKs-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s