Ας προσπαθήσουμε για το «μαζί». @haveatea.gr

haveatealogo

 

Μπορεί το μαζί να μοιάζει δύσκολο. Τίποτα δεν είναι εύκολο στην αρχή, άλλωστε. Μπορεί να είναι και η λάθος στιγμή, αλλά αφού ξεκίνησε, ας το κρατήσουμε όσο αντέξει. Μπορεί να ήμουν αυτή που δεν τόλμησε από την αρχή, που ήμουν διστακτική, αλλά με τον καιρό έγινες μόνιμη σκέψη μου, ένιωσα την έλξη σου, ένιωσα να μου λείπεις και να σε ζητώ ξανά και ξανά. Οι σκέψεις μου είναι ξεκάθαρες πλέον, θέλω εσένα, θέλω να προσπαθήσουμε για το «μαζί» και ό, που μας βγάλει.

Με τρομάζουν οι σκέψεις σου. Βλέπεις, εσύ ως πιο ώριμος, με άλλες βλέψεις τόσο για την σχέση μας όσο και για το μέλλον σου. Μερικές φορές δεν είσαι πολύ ξεκάθαρος, άλλες φορές νιώθω ότι έχεις κουραστεί και άλλες ότι αν μπορούσες θα μου κρατούσες σφιχτά το χέρι. Τα σημάδια σου είναι ανάμεικτα και η υπέρ ανάλυση των πραγμάτων από την μεριά μου, τα κάνει όλα πολύ χειρότερα. Εγώ από την άλλη, είμαι σίγουρη τι θέλω πλέον. Θέλω να νιώθω ότι είσαι δικός μου, θέλω να σε ερωτευτώ και να με ερωτευτείς και εσύ, θέλω να σκέφτομαι ότι θα σε δω και να νιώθω το στομάχι μου να σφίγγει από έρωτα. Θέλω να σε μάθω, να σε νιώσω, να είσαι μόνο για εμένα.

Αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα, πάντα είναι. Οι συγκυρίες μας δε βοηθούν και ίσως αυτός να είναι ο λόγος της λήξης μας. Κάτι που δεν θα ήθελα, όταν δεν πρόλαβα να πιώ νερό ενώ ήμουν στην πηγή τόσο καιρό. Είμαι πρόθυμη να ξεπεράσω μαζί σου όλα τα εμπόδια, να επιμείνω, να περιμένω, να κάνω υπομονή και όνειρα για εσένα και εμένα. Εσύ όμως; Είσαι πρόθυμος να τα κάνεις όλα αυτά για εμάς; Εσύ που με προειδοποίησες για την δυσκολία της κατάστασης από την αρχή, όταν πήραμε το ρίσκο για αυτή την σχέση, μπορείς να επιμείνεις για το μαζί;

#sunday

Γράφει η Λυδία..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@priscilladupreez)

priscilla-du-preez-01EIiXiLPCk-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s