Μου έλειψες απόψε… @haveatea.gr

haveatealogo

 

Μου έλειψες κι απόψε, όχι γιατί έχει κάτι το απόψε, ούτε γιατί μοιάζει να είναι απόλυτα κενό. Μου λείπεις απόψε και κάθε απόψε, ας μην κρυβόμαστε. Μα να, σαν σήμερα, κάμποσο καιρό πριν, έμοιαζε να δένει το μεταξύ μας, να λειτουργεί, να αρχίζει να παίρνει το νόημα που αξίζει να του δώσουμε, να αρχίζει να μοιάζει δυνατό για να αντέξει το βάρος όλων αυτών που αισθανόμασταν.

Σήμερα μου έλειψες λίγο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σήμερα έριξα κάθε τείχος, κάθε εγωισμό και μετέφρασα τη μοναχικότητα που τάχα μου αγαπώ σε αβάστακτη και ανυπόφορη μοναξιά, μακριά σου. Σήμερα είχα το κουράγιο, να κοιταχτώ κατάματα στον καθρέφτη και να παραδεχτώ, πως ναι, μοιάζω κενή μακριά σου, φέρομαι παράξενα, αντιδρώ υπερβολικά.

Δε μου έλειψε η συντροφικότητα, δε μου ‘λειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, που θα καλύψουν τα κενά μου. Χόρτασα από αυτά, δεν είναι αυτά που δυναμώνουν ή κάνουν πιο έντονη την απουσία σου. Είναι που μου έλειψε το «εμείς», το «μας», το «μαζί» που μόνοι, ολομόναχοι, ορίζαμε και ξε-ορίζαμε ξανά και ξανά, ερμηνεύοντας το κάθε μέρα και με διαφορετικό τρόπο. Είναι η δική σου απουσία εμφανής, τα δικά σου χέρια που λείπουν σαν κομμάτια στο παζλ των δικών μου χεριών, η γεύση και η μυρωδιά σου που κατέντησαν ανάμνηση σε ενθύμια ή μπλούζες που ξέμειναν στα συρτάρια μου.

Μου έλειψες απόψε.

#friday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@kxvn_lx)

kevin-laminto-G2a3W7T3Zfk-unsplash (1)

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s