Έρωτας – συμβιβασμός σημειώσατε 1. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Ξέρεις, προτίμησα να συμβιβαστώ με τις συνθήκες, όσο μακριά σου φαινόταν να με διώχνεις. Συμβιβάστηκα με τη λογική, τα πρέπει και τα μη που μου επέβαλλα και είδα, ένιωσα σχεδόν στο πετσί μου, πως είναι πραγματικά να μην κοιμάσαι ένα ολόκληρο βράδυ, να ακουμπάς μα όχι να φιλάς δυο ξένα χείλη, να μιλάς μα να μην ξεστομίζεις όσα νιώθεις.

Ένιωσα στα βάθη της καρδιάς μου τον παραλογισμό του συμβιβασμού μου να χτυπάει κόκκινο, όσο παράφορα ερωτευμένη δήλωνα για χάρη σου. Ήταν γελοίο, το παραδέχομαι, να προσπαθήσω έστω να καλύψω τα χνάρια σου, με σημάδια και αποτυπώματα της μιας βραδιάς. Έμοιαζαν τίποτα μπροστά σου, οι τέλειες συνθήκες που μου υπόσχονταν, η εξάλειψη της μοναξιάς μου, η συντροφικότητα, η αγκαλιά που απ’ τα δικά σου χέρια δεν αποτελούνταν.

Ένιωσα πως στην παράνοια του έρωτα, που μου δημιουργείς, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμβιβαστώ με οτιδήποτε άλλο. Κι απομακρύνθηκα, εξαφανίστηκα και προτίμησα το δρόμο προς το σπίτι σου να ακολουθήσω και πάλι. Προτίμησα να συνεχίσω, να είμαι ανυπεράσπιστα μόνη, μα γεμάτη, παρά σε ένα «μαζί» που αφορούσε μονάχα σώματα, μα όχι ψυχές. Φρόντισα, ήσυχα σε μια άκρη να σταθώ και να σε παρατηρώ να μεγαλώνεις, ώσπου σε εμένα και πάλι να καταλήξεις, την αλήθεια σου κατάματα να αντικρίσεις. Προτίμησα να συμβιβαστώ με το story μας που happy end αργεί να δει ακόμη.

Προτίμησα εσένα έναντι σε πολλούς που μου έταζαν τον κόσμο ολόκληρο. Βλέπεις, ο κόσμος μου σου ανήκει, πως είναι δυνατόν να τον κατέχουν αυτοί;

#wednesday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@actionvance)

actionvance-NnKh4KBCurc-unsplash

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s