Μπλεγμένη στα δεσμά σου. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Μπλεγμένη στα δεσμά σου. Καταδικασμένη να πέφτω ξανά και ξανά στη λούπα του έρωτα σου, να αναβιώνω και πάλι εκείνο το συναίσθημα που την ανάσα μου έκοβε στη θέα του ερχομού σου. Να ζω ξανά τον αβάσταχτο εκείνο πόνο του να σε χάνω, να σε αποχωρίζομαι, να σε αποχαιρετώ, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί, κάπου θα σε ξαναδώ.

Φρόντισες από την πρώτη στιγμή, να κάνεις εμφανή την παρουσία σου στη ζωή μου. Ούσα ανέκαθεν ανεξάρτητη, βλέπεις, αδυνατούσα και να φανταστώ, πως μπορούσες ποτέ να με κρατήσεις μοναδικά και αναμφίβολα δεμένη στα δικά σου χέρια. Οι πρώτες μας στιγμές, περνούσαν σαν φωτογραφίες στο άλμπουμ των αναμνήσεων μου, ήσουν ένας ακόμη επιπρόσθετος ήρωας στην ιστορία μου, που θα μάγευε για λίγο την καρδούλα μου κι έπειτα θα έφευγε μακριά να ξανά βρει την ελευθερία που του στέρησα. Κι όμως, ο χρόνος κυλούσε κι εμείς πιο ελεύθεροι, μα πιο αλληλοεξαρτώμενοι από ποτέ, λατρεύαμε να παιδευόμαστε σε αυτό που η μοίρα μας είχε καταδικάσει.

Κι έτσι κατέληξα δεμένη με δεσμά που σίγουρα μονάχος σου δεν έπλεξες, που θελημένα δεν με έμπλεξες, μονάχα δεμένη μαζί σου δεν ήθελες ποτέ σου να με δεις. Δεσμά που το σώμα μου ελευθερώνουν, όπου θέλει να περιπλανηθεί, σε όποιον επιθυμεί να αφιερωθεί, μα που κρατούν την ψυχή μου βαθιά, με γυμνό μάτι ακαθόριστα σκλαβωμένη στη δική σου φυλακή.

#saturday

Γράφει η Νάσια..

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@katlove)

kat-love-zncUDOR-Ie8-unsplash

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s