Η σειρά μου. @haveatea.gr

haveatealogo

 

Κι αναρωτιέμαι, κοιτώντας σε να περιπλανιέσαι σε άχαρες αγκαλιές, προσωρινές, εφήμερες και ξένες. Πότε άραγε πλησιάζει η στιγμή που θα ‘ρθει και η δική μου η σειρά; Ως πότε θα χαρίζεσαι, μέχρι πότε θα δανείζεσαι στα επιφανειακά σου πρότυπα; Μέχρι πότε θα απαρνείσαι το ρόλο σου, εκείνο το ρόλο, τον μικρό σου τίτλο, που από μέσα σου πηγάζει και τη δική μου κτητική αντωνυμία συνοδεύει;

Γελοίες οι προτεραιότητες που θέτουμε εμείς οι άνθρωποι, αρνούμενοι να δούμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε, τι ποθούμε σημαντικά, για τι σπαρταράει το μέσα μας. Ακόμη πιο γελοία, φαίνομαι κι εγώ, τη σειρά μου ανάμεσα στις πολλές επιλογές σου, να αναζητώ, να λησμονώ, να αναμένω με αναμμένο το κεράκι της καρδιάς μου κάθε καταραμένη νύχτα που σε θυμίζει.

Γελοία κι η πραγματικότητα που ζούμε, εκείνη η ίδια που μου επιβάλλει να δεχτώ, να χωνέψω, πως τι κι αν για άλλους προτεραιότητα θα μπορούσα να αποτελώ, τι κι αν πρώτες θέσεις και ολόκληρα βραβεία κατακτώ στις καρδιές τους, εγώ πασχίζω, παραλυρώ κι απεγνωσμένα ζητώ τη δική σου πρώτη θέση. Στο δικό σου το μυαλό να κυριαρχώ, τη δική σου τη ψυχή να νανουρίζω με τα λόγια μου, το δικό σου σώμα να αφήνεται ανυπεράσπιστο στα χέρια μου.

Αστείο το πόσο μαζί σου νιώθω σε εκείνες τις μικρές στιγμές μας, που για λίγο με ξεγελάς και ‘δικό μου’ σε νιώθω για δευτερόλεπτα. Τραγικό το πόσο συχνά η δική σου σειρά έρχεται και ξανά φεύγει, μιας και άλλοτε χάνεις το νουμεράκι της προτεραιότητας σου κι άλλοτε φεύγεις γιατί αρνείσαι να περιμένεις. Λυπηρός ο ερχομός μου ξανά και ξανά στο κατώφλι σου, λιγάκι να κρυφοκοιτάξω μέσα απ΄το παράθυρο σου, τη δική μου σειρά να προλάβω, το δικό μου όνομα να δω αναγραφόμενο στη λίστα σου.

#wednesday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@naz_strutynsky)

nazar-strutynsky-Y6N_w94x8ik-unsplash

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s