Με αγαπώ γιατί είμαι γυναίκα. @haveatea.gr

haveatealogo

 

 

Not copyrighted, but still appreciated (@freshhconnection)

 

Με αγαπώ γιατί είμαι γυναίκα. Γιατί έμαθα από την πρώτη στιγμή, που με ανακάλυψα, που διάβασα για εμένα, που με καθόρισα, να μάχομαι για να ξεχωρίσω. Με αγαπώ γιατί είμαι μοναδικά μοναδική, δυναμική και ανεξάρτητη.

Με αγαπώ γιατί αγαπώ να εξελίσσομαι. Γιατί διδάσκομαι, καλλιεργούμαι, μαθαίνω, αποκτώ γνώσεις και τις κάνω όπλα σε οποιονδήποτε βάλεται να μου αντισταθεί, να μου επιτεθεί, να μου υπερισχύσει. Με αγαπώ γιατί δε σταματώ ποτέ, να λατρεύω αυτό που είμαι, να το φροντίζω, να το καλλιεργώ και να μου ανοίγω καρποφόρους δρόμους για τη ζωή μου.

Με αγαπώ γιατί είμαι μάνα, αδερφή, σύζυγος και φίλη. Γιατί γεννιέμαι με το χάρισμα να γεννώ κι εγώ, να αντρέφω, να μεγαλώνω και να συμβάλλω στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Με αγαπώ γιατί είμαι πολυλειτουργική και πολυμήχανη, γιατί μπορώ να σε αγκαλιάσω, να σε περιθάλψω, να σε μαλώσω και να σου φωνάξω την ίδια ακριβώς στιγμή. Γιατί μπορώ και κάνω δεκάδες πράγματα ταυτόχρονα, δίχως να κουράζομαι, ούτε να το βάζω κάτω.

Με αγαπώ για δεκάδες άλλους λόγους, που αξίζει κι εσύ να με αγαπάς, να με φροντίζεις και να με κρατάς ‘ζωντανή’ σαν ορισμό και αξία, όσο τα χρόνια και οι γενιές μας προσπερνούν. Να με αγαπάς γιατί χωρίς εμένα δεν μπορείς, γιατί χωρίς εσένα ούτε κι εγώ τα καταφέρνω. Να με αγαπάς γιατί είμαστε ισότιμα και ισάξια ‘ένα’, που δίχως το ένα μισό χάνει την ισχύ του.

#saturday

Γράφει η Νάσια..

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s