Ρώτησαν εμένα τι σε είχα. @haveatea.gr

οοοο

Έκαναν το λάθος ένα βράδυ και με ρώτησαν για τι δάκρυσα. Τι σε είχα λένε, τι μου ήσουν απορούσαν. Γιατί πια θλίβομαι τόσο στην απουσία σου και πώς απόλυτη ευτυχία με καταβάλλει στην παρουσία σου.

Ρώτησαν εμένα τι σε είχα, εμένα που τα βράδια, όταν ο ύπνος πια σε έπαιρνε και μπορούσες και αφηνόσουν ελεύθερος στα χέρια μου, σκάλιζα σπιθαμή προς σπιθαμή
το είναι σου. Εμένα που σε βρήκα,εμένα που σε έμαθα, που σε ανακάλυψα, που σε μεγάλωσα.

Ρώτησαν για εσένα, τι μου ήσουν. Εσύ που την αγάπη έτρεμες κι εγώ δειλά δειλά, με δόσεις μικρές και διακριτικές σου τη χάριζα αμερόληπτα, μέρα με τη μέρα.
Εσύ που φοβόσουν να ανοιχτείς, να προδοθείς, να αφεθείς κι όμως στην αγκαλιά μου, άνοιγες διάπλατα τα χέρια και την ψυχή και με άφηνες λίγο – λίγο να σε μαθαίνω, να σε ακούω, να σε καταλαβαίνω.

Ρώτησαν τι μου ήσουν, ρώτησαν τι σου ήμουν. Εμείς που μαζί φτιάχναμε το ένα, το μοναδικό, το ενωμένο και απόλυτο. Εμείς που κανείς τους ποτέ δε θα μάθει, ποτέ δε θα δει, σ’ όσους έρωτες κι αν περιπλανηθεί, σε όσες αγάπεςκι αν ταπεινωθεί, το μεγαλείο της δικής μας.

Ισχυρίστηκαν πως σε ξέρουν, πως σε έμαθαν κάποτε, πως είσαι φίλος τους. Δε σε ξέρουν ούτε λίγο, με ακούς; Μονάχα αυτός που σε αγαπά άνευ όρων, μπορεί και βλέπει καθαρά στη ματιά σου. Εκείνος είναι ο ένας και μοναδικός, που μπορεί, που λατρεύει να σε ερμηνεύει, να σε ορίζει, να κάνει πως σε ξέρει. Έτσι, όπως εκείνοι, ας σε ξέρει όλος ο κόσμος…

#meandthebear 

haveateagrlogo23

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s