Προσπαθώντας να σε εξαφανίσω από πάνω μου. | Haveatea

haveateagrlogo23

 

Ο εαυτός μου με κοιτάει μέσα από την αντανάκλαση μου στον καθρέφτη. Με κοιτάει, όπως δεν τόλμησες να με κοιτάξεις εσύ. Τα μάτια μου είναι κόκκινα και στα μάγουλα μου στάζουν δάκρυα αλμυρά, που με την άκρη της γλώσσας μου γεύομαι όσα προφτάνω να ακουμπήσω.

Πίσω μου δεν είσαι εσύ, να με αγκαλιάζεις, αλλά υπάρχεις στο μυαλό μου. Υπάρχεις στην σκέψη μου, υπάρχεις, ακόμα, πάνω στο κορμί μου, ακόμα και αν θέλω να σε σβήσω, να σε εξαφανίσω. Νιώθω ότι τρίβοντας το σφουγγάρι πάνω μου με μανία θα καταφέρω να εξαφανίσω τα ίχνη σου, αλλά αυτό που καταφέρνω είναι να γεμίζω με κόκκινα σημάδια το σώμα μου. Θέλω να σε σβήσω, να ξεχάσω, να παραδεχτώ ότι όλο αυτό ήταν ένα λάθος. Ένα λάθος που έμοιαζε σωστό, ιδανικό. Ένα λάθος που πίστευα ότι θα έχει ευτυχισμένο τέλος.

Πέρασε καιρός αλλά υπάρχεις ακόμα. Γιατί ακόμα; Ακόμα νιώθω να με βασανίζεις, ακόμα ακούω την φωνή σου, ακόμα βλέπω τα μάτια σου και ακόμα κρατάω το χέρι σου. Προσπαθώ να συνέλθω από τον λήθαργο που έχω ρίξει τον εαυτό μου. Προσπαθώ να «ξυπνήσω» από το όνειρο που έπλασα και ζω μόνη μου. Δεν ήθελα να είμαι μόνη μου, εσύ με άφησες να νιώθω έτσι.

Ο καθρέφτης είναι εκεί για να μου θυμίζει ποια είμαι. Ποια μπορώ να είμαι και ποια μπορώ να γίνω. Τα δάκρυα μου δεν ανήκουν σε εσένα, οι λυγμοί μου αναζητούν την αγάπη που σου έδωσα και χάθηκε μαζί με εσένα, στο απέραντο κενό. Μερικές φορές νευριάζω με εμένα, που αφέθηκα, που σου δόθηκα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μετάνιωσα που τα έκανα όλα αυτά. Ακόμα σε βλέπω στον καθρέφτη, να με κοιτάς και τα χέρια σου να είναι μπλεγμένα στα μαλλιά μου.

Σε βλέπω να μου χαμογελάς, να μου δίνεις υποσχέσεις και το χέρι μου γίνεται γροθιά και σφίγγει τόσο που νιώθω τα νύχια μου να γρατζουνάνε την παλάμη μου. Πρέπει να σε διώξω, η γροθιά μου χτυπάει με δύναμη τον καθρέφτη, εσύ εξαφανίζεσαι, εγώ χωρίστηκα σε χίλια κομμάτια αλλά νιώθω πιο ενωμένη από ποτέ.

Γράφει η Λυδία..

 

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

cropped-iii.png

 

 

Not copyrighted but still appreciated photo taken by @zulmaury

zulmaury-saavedra-BE8T2SkJkpk-unsplash

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s