Κάποια στιγμή θα ξανά βρεθούμε. | Haveatea

haveateagrlogo23

 

Ξέρω πως κάποτε θα ξανά ‘ρθεις. Ξέρω πως θα εμφανιστείς από το πουθενά, όπως συνήθιζες να κάνεις, στη ζωή μου, το ίδιο ξαφνικά όπως σε γνώρισα, το ίδιο μοιραία όπως τρύπωσες στην καθημερινότητα μου. Σε κάποιο καφέ της γειτονιάς μου, στο αεροδρόμιο πριν από το μεγαλό μου ταξίδι, στη μελλοντική δουλειά μου ως περαστικός. Το ξέρω, πως θα φανείς, και πάλι πως θα με συνεπάρεις στη δική σου ροή, πάλι θα με αποσυντονίσεις απ’ τα πρέπει μου, και πάλι θα μου καταρρίψεις κάθε λογική μου.

Μόνο που τότε θα ‘ναι οριστικό, τότε που θα φανείς, τότε που η μοίρα και πάλι θα μας τοποθετήσει στην ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος, θα είσαι πια ολοκληρωτικά δικός μου. Θα είμαι πια άνευ όρων δική σου. Δίχως γιατί, πρέπει, μη και κανόνες, μονάχα οι δυο μας, μόνοι. Τόσο μόνοι, όσο συνηθίζαμε απ’ το πλήθος να το σκάμε, γνωστούς και φίλους να ξεγελάμε και να κρυβόμαστε στη φωλιά μας. Μόνοι, ολομόναχοι και πιο μαζί από ποτέ.

Μόνο όταν γνωρίσεις το απόλυτο μαζί, μαζί μου, μπορείς και πάλι να λησμονήσεις την απόλυτη μοναξιά σου, την πολυπόθητη ελευθερία σου. Μονάχα όταν ολοκληρωτικά δική σου υπάρξω, θα καταλάβεις πως αρνείσαι και εσύ ο ίδιος να μ’ αρνηθείς. Όχι τώρα, ούτε αύριο είναι η στιγμή. Είμαι «μικρή», όπως με αποκαλείς, μπορώ και πάλι εύκολα να επηρεαστώ από τον αέρα σου, να μεθύσω από τα φιλιά σου και να γίνω πλαστελίνη στα χέρια σου, να με πλάσεις όπως ακριβώς επιθυμείς. Όχι τώρα, δεν είμαι έτοιμη, ούτε κι εσύ είσαι.

Τότε μονάχα, εκείνη τη στιγμή, που ξέρω, αισθάνομαι με σιγουριά μέσα μου, που τυχαία θα με αντικρίσεις και θα ξεστομίσεις «πάμε πάλι». Μονάχα τότε, που δε θα χρειαστεί λεπτό να με ψάξεις, ποια είμαι δήθεν να μάθεις, γνωστούς και αγνώστους να ρωτάς για το όνομα μου. Τότε είναι που θα ξαναδείς τα μάτια μου, το όνομα μου θα φωνάξεις και θα τρέξεις κατά πάνω μου. Κι εγώ; Εγώ, μάντεψε, θα είμαι εκεί, να νιώθω τη σιγουριά που ένιωθα για εσένα να με κατακλύζει….με τα χέρια ανοιχτά.

Η Χριστίνα μας είπε την ιστορία της κι εμείς την αποτυπώσαμε
σε δυο γραμμές και άπειρα συναισθήματα..

 

multimediaΣτείλε μας κι εσύ την ιστορία σου εδώ!

 

 

 

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

cropped-iii.png

 

Not copyrighted but still appreciated photo taken by @seanwitzke

sean-witzke-GOss_XkwUN0-unsplash

 

#yourcupoftea

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s