Μια ιστορία αγάπης που δεν τολμήσαμε να ζήσουμε. | Haveatea

haveateagrlogo23

 

Μερικές φορές αναρωτιέμαι, τι είναι αυτό που μας έφερε κοντά; Τι είναι αυτό που με ελκύει ακόμα πάνω σου. Η απουσία σου μετράει μήνες αλλά ακόμα νιώθω σαν την πρώτη φορά που σε είδα, όταν ήμασταν οι δυο μας με το ραδιόφωνο να παίζει ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Ήταν αυτό ένα σημάδι;

Τα μάτια σου δεν έκρυψαν την αλήθεια, κατάλαβα που αποσκοπούσε αυτή η πρώτη συνάντηση και, θαρρώ, πως άθελα μου σου έδωσα το πράσινο φως από την πρώτη στιγμή. Ξέρεις, με βασάνιζε και με έτρωγε μέσα μου όλο αυτό, δεν ήξερα αν ήταν σωστό, αν έπρεπε να συμβεί και ποια αστέρια συνωμότησαν για την προσπάθεια της συνύπαρξης μας. Αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι, ίσως η σχέση γνωστοί – άγνωστοι να ταιριάζει καλύτερα σε εμάς, ίσως ξανά βρεθούμε οι δύο μας με ένα δικό σου αγαπημένο τραγούδι να ηχεί από το ραδιόφωνο και η εξέλιξη της σχέσης μας να είναι διαφορετική. Ίσως να είμαστε ένα ανούσιο παρελθόν ο ένας για τον άλλον την επόμενη φορά που από την ματιά σου θα καταλάβω αν έχω τελειώσει οριστικά για εσένα.

Αλλά, βλέπεις, με τρώει, ποιος ήταν ο λόγος να συμβούν όλα αυτά; Γιατί ήρθες να γίνεις μέρος της ζωής μου και σε ένα πρωινό αποφάσισες να με διαγράψεις. Όταν πίστεψα σε κάτι αληθινό που θα μπορούσε να λειτουργήσει ακόμα και κάτω από τις συνθήκες που είχαμε θέσει τους εαυτούς μας. Εν τέλει, όλα μοιάζουν ανούσια, ίσως είσαι ένα ακόμα μάθημα για μένα και χαίρομαι που είσαι εσύ. Καμιά αντιπάθεια προς το πρόσωπο σου, μόνο ένα παράπονο που θα σου εκφράζω κάθε φορά που θα βρισκόμαστε χωρίς λέξεις. Ήταν ένα ωραίο σενάριο αγάπης, που αν είχε την εξέλιξη που του άρμοζε θα ήταν μια ωραία και ίσως πρωτότυπη ιστορία αγάπης που δεν τόλμησες να ζήσεις. Και μαζί με εσένα δεν θα την ζήσω και εγώ.

Γράφει η Λυδία..

 

 

 

 

Find-us-on-instagram.png      585e5071cb11b227491c33a2.png

 

cropped-iii.png

 

Not copyrighted but still appreciated photo taken by @charliefoster

charlie-foster-A88emaZe7d8-unsplash (1)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s