/info/

Σ υ χ ν έ ς   Ε ρ ω τ ή σ ε ι ς:

 

Τι είναι το haveatea.gr;

Haveatea.gr · μια ομάδα, ένα όραμα! Ελεύθερες σκέψεις και συναισθήματα, δίχως κανέναν περιορισμό. Το πρώτο e-project με #audiotexts στην Ελλάδα, σε προσκαλεί να νιώσεις τα κείμενα…ακούγοντας τα!

Πως μπορώ να γίνω #haveatear;

Το Haveatea αναζητεί καθημερινά νέους & πρόθυμους αρθρογράφους, να ενταχθούν στην ομάδα του. Αναζητούμε φρέσκα, πρωτοποριακά και αυθόρμητα κείμενα, με κύριο σκοπό να ταυτίζουν τους αναγνώστες μας και να εκφράζουν την ελευθερία σκέψης και λόγου των αρθρογράφων μας.
Στείλε μας το ενδιαφέρον και το κείμενο* σου στο email μας haveateagr@gmail.com.

*το κείμενο σου απαιτείται να καλύπτει τις προϋποθέσεις των κειμένων του Haveatea : 300-700 λέξεις, σαφές νόημα, ομαλή ροή και ελεύθερες σκέψεις & συναισθήματα.

Γιατί να προτιμώ το Haveatea;

Το Haveatea γεννήθηκε για να προάγει την ελευθερία των σκέψεων & των συναισθημάτων τόσο των πομπών όσο και των δεκτών του. Αποτελεί το νούμερο ένα ελληνικό blog με audio texts!

Τι είναι τα Audio Texts;

Τα audio texts είναι ηχογραφημένα κείμενα των αρθρογράφων μας, με αληθινή φωνή και απαλή μουσική στο background. Βασικός σκοπός των audios είναι η απόλυτη ταύτιση των αναγνωστών μας με τα κείμενα. Εξυπηρετούν επίσης τις ανάγκες των ακουστικών τύπων.

Πως μπορώ να στείλω την ιστορία μου στο #yourcupoftea;

Οι ιστορίες του #yourcupoftea είναι αληθινές, προσωπικές και αυθόρμητες ιστορίες των αναγνωστών μας. Για να ανέβει η δική σου ιστορία θα πρέπει να μας στείλεις την εμπειρία σου και τον αγαπημένο σου #haveatear  στο email μας haveateagr@gmail.com. Μην ξεχνάς, πως για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την ιστορία σου θα πρέπει να αποφύγεις την ασάφεια, την ανώμαλη ροή και τον έντονο αυθορμητισμό εκφράσεων στο κείμενο σου.

 

 

 

 

Advertisements