/info/

Σ υ χ ν έ ς   Ε ρ ω τ ή σ ε ι ς:

 

Τι είναι το haveatea.gr;

Haveatea.gr · μια ομάδα, ένα όραμα! Ελεύθερες σκέψεις και συναισθήματα, δίχως κανέναν περιορισμό. Το πρώτο e-project με #audiotexts στην Ελλάδα, σε προσκαλεί να νιώσεις τα κείμενα…ακούγοντας τα!

Πως μπορώ να γίνω #haveatear;

Το Haveatea αναζητεί καθημερινά νέους & πρόθυμους αρθρογράφους, να ενταχθούν στην ομάδα του. Αναζητούμε φρέσκα, πρωτοποριακά και αυθόρμητα κείμενα, με κύριο σκοπό να ταυτίζουν τους αναγνώστες μας και να εκφράζουν την ελευθερία σκέψης και λόγου των αρθρογράφων μας.
Στείλε μας το ενδιαφέρον και το κείμενο* σου στο email μας haveateagr@gmail.com.

*το κείμενο σου απαιτείται να καλύπτει τις προϋποθέσεις των κειμένων του Haveatea : 300-700 λέξεις, σαφές νόημα, ομαλή ροή και ελεύθερες σκέψεις & συναισθήματα.

Γιατί να προτιμώ το Haveatea;

Το Haveatea γεννήθηκε για να προάγει την ελευθερία των σκέψεων & των συναισθημάτων τόσο των πομπών όσο και των δεκτών του. Αποτελεί το νούμερο ένα ελληνικό blog με audio texts!

Τι είναι τα Audio Texts;

Τα audio texts είναι ηχογραφημένα κείμενα των αρθρογράφων μας, με αληθινή φωνή και απαλή μουσική στο background. Βασικός σκοπός των audios είναι η απόλυτη ταύτιση των αναγνωστών μας με τα κείμενα. Εξυπηρετούν επίσης τις ανάγκες των ακουστικών τύπων.

Πως μπορώ να στείλω το κείμενο μου στο #yourcupoftea;

Τα κείμενα του #yourcupoftea είναι αληθινά, προσωπικά και αυθόρμητα κείμενα των αναγνωστών μας, που φιλοξενούνται σε εμάς για μία και μοναδική φορά. Για να ανέβει η δική σου ιστορία / κείμενο, θα πρέπει να μας στείλεις το ενδιαφέρον σου στο haveateagr@gmail.com. Μην ξεχνάς, πως για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τον λόγο σου θα πρέπει να αποφύγεις την ασάφεια, την ανώμαλη ροή και τον έντονο αυθορμητισμό εκφράσεων στο κείμενο σου.